Pepparkakor, alladinaskar och julmust

Hej hej 

Vilken butik man än går i nu så är det julmust, pepparkakor och alladinaskar så långt ögat når. Då är det svårt att motstå att handla, dessa dumle med pepparkakssmak har funnits några år. Jag tycker de är löjligt goda att skölja ner med julmusten, gillar egentligen ingen läsk. Fast julmust det gillar jag. Och något annat som är gott, är väl ädelost och pepparkakor.  Såg nu att även doftljuset i bakgrunden matchade in i detta juliga inlägg….

Jaha, 2 månader kvar till jul!

img_7430

0
Prenumerera
Notis om

1 Comment
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
7 år sedan

Oj jag har helt missat dessa dumle! Ska bli kul att testa att baka någonting med dem 😀 Kika gärna in på min blogg om du är intresserad av hur det är att leva med ett lejon, massor av goda recept eller inrednings-DIY:s! Massa kramar ♥ http://www.sandraserafia.for.me

Nästa inlägg

En värmande fisk- & skaldjursgryta

1
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x