Helgrosor och lösgodis

 Godkväll,

Hoppas ni har det bra där ute i stugorna. Det har regnat hela dagen lång i växjö, och det är väl det som hör hösten till. Det är otroligt mycket jobb nu, och det ska bli helt underbart med en veckas semester med familjen. Idag har jag skickat en till omgång med böcker, signerade, packade och nu i brevlådan. Roligt att ni taggar #bakamedgodis då hittar jag er på instagram. Nu har jag har precis landat i soffan och ska sätta mig och boka flygbiljetter för nästa veckas jobb. Jag kommer åka till huvudstaden i tre dagar, kanske ses vi där?

Dessa ljuvliga rosor, ser ut som små polkagrisar.

img_0686

I helgen har vi bjudit hem lillasyster med familj på middag. Jag funderade på att slänga ihop en fiskgryta, det är nog det godaste jag vet på hösten. Vart och handlade i dag, även helggodiset är klart och provsmakat men tänk att plockgodis är så farligt att ha hemma i köksskåpen 😉

img_7334-1

0
Prenumerera
Notis om

3 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Alexandra
7 år sedan

Åh va söta rosor! 🙂 Vill bara säga att du är en grym förebild i köket, du ger en nya idéer! I dina recept finns det mesta, kul att prova massa nytt och dessutom är dina recept mycket varierande vilket är väldigt positivt! Ofta blir det ett och samma i matväg för mig men när man läser din blogg så får man lust att prova alla recept och varje dag något nytt! Du är verkligen så duktig, din familj ska vara glada som har dig i köket 🙂 Hihi. Imorgon ska jag prova på något av alla dina recept på fläskfilé, får se vilket av dem det blir. Spännande! Ha de så bra 🙂

jennysmatblogg
Reply to  Alexandra
7 år sedan

Gulle du, den kommentaren gick rakt in i hjärtat.
tack söta! 🙂
Kram

Alexandra
Reply to  jennysmatblogg
7 år sedan

Vad kul, varsågod, du ska verkligen ta åt dig 🙂 Du borde göra en kokbok och samla alla dina goda matrecept! Den skulle jag köpa direkt. Nu ska jag sätta igång med fläskfilën. Ha en trevlig helg. Kram

Nästa inlägg

Ljuvligt goda brownies

3
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x