Frukosten blev gårdagens rester

Hej där,

Slutet på veckan igen, och vi har precis ätit frukost.  Det blev gårdagens rester, och inte alls tokiga rester heller utan smörgåstårta. Bara för att man äter det så sällan så kan man äta hur mycket som helst. Jag har massor med recept HÄR om ni själva vill ge er på att slänga ihop en matigare tårta. Äldsta sonen behöver ny jacka, så det blir väl dagens projekt. Så det och lite övningskörning blir det idag, måste säga att han är väldigt duktig på det. Jag är inte ett dugg orolig när han kör, han verkar ha koll på det mesta.

img_6307

Ha en härlig söndagsförmiddag, så hör vi senare! 

2

3 responses to “Frukosten blev gårdagens rester

  1. Linda skriver:

    Hej Jenny! Sökte efter exotisk planka, men kunde inte hitta något. Kanske kan vara något framöver?

  2. Jonas Hedqvist skriver:

    Wow, vilken lyxdrulle 🙂

  3. Pa skriver:

    Kul..Har du recept på smörgåstårta

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *