Frukosten blev gårdagens rester

Hej där,

Slutet på veckan igen, och vi har precis ätit frukost.  Det blev gårdagens rester, och inte alls tokiga rester heller utan smörgåstårta. Bara för att man äter det så sällan så kan man äta hur mycket som helst. Jag har massor med recept HÄR om ni själva vill ge er på att slänga ihop en matigare tårta. Äldsta sonen behöver ny jacka, så det blir väl dagens projekt. Så det och lite övningskörning blir det idag, måste säga att han är väldigt duktig på det. Jag är inte ett dugg orolig när han kör, han verkar ha koll på det mesta.

img_6307

Ha en härlig söndagsförmiddag, så hör vi senare! 

0
Prenumerera
Notis om

3 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Linda
7 år sedan

Hej Jenny! Sökte efter exotisk planka, men kunde inte hitta något. Kanske kan vara något framöver?

7 år sedan

Wow, vilken lyxdrulle 🙂

Pa
7 år sedan

Kul..Har du recept på smörgåstårta

Nästa inlägg

Veckomatsedel

3
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x