Brunchens dag

Hej där,

Hoppas att ni sovit gott, och fått en bra start denna söndag. Vi brukar äta extra goda frukostar på helgerna, gillar att lyxa till det då när vi har tid.  Så passande att vi hade ställt oss och gräddat våfflor i morse, och även svängt ihop äggröra med knaperstekt bacon. För idag var det ju tydligen brunchens dag, hade ingen aning. Men jag tycker att det är lite roligt med dessa temadagar. Och brunch är något som jag gärna vill äta oftare.

img_5131

Våfflor med nutella och hemmagjord sylt. Min hemmagjorda jordgubbssylt har gått åt i rasande fart, så detta är andra omgången som jag har kokat. Recept finns här och den går även koka med frysta jordgubbar.

img_5145-3

Nu ska jag och maken snart snöra på oss skorna och ge oss iväg på en powerwalk. Ska bara provsmaka mina nutellakakor tillsammans med ett glas iskall mjölk innan. Doftar magiskt gott från ugnen.

Härligaste söndagen önskar jag er!

0
Prenumerera
Notis om

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
7 år sedan

Men guuud vad härligt 😀 Jag visste inte att det var brunchens dag, men detta ser ljuvligt ut!

Anna
7 år sedan

Alltså… om jag hade lagat all mat från din blogg så hade jag vägt över 100 kg nu! (& då tränar jag ändå nästan varje dag, haha)

Nästa inlägg

Veckomatsedel

2
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x