Söta doftljus med tofs

 Godmorgon och välkommen fredag,

Jag ska iväg på powerwalk med en kompis här snart. Försöker starta alla dagar i veckan med en långpromenad, då orkar jag jobba bättre sen. Fast jag i grund och botten är en riktig latmask när det gäller träning så tycker jag att just promenera är helt ok. En bra ljudbok eller musik, eller trevligt sällskap så går den där timmen rätt så fort. Eller hur?

Sprang på dessa söta doftisar när jag handlade sist. Kunde inte låta bli att tänka på Maria Montazami när jag såg dem.
Dofterna är ”Cotton” och ”Vanilla”, jag hr inte hunnit tända dem. De kanske är snyggare än de doftar gott, det vet jag inte. Men detta får bli fredagstipset. Ni hittar dem på rusta.

img_5002

img_5007

0
Prenumerera
Notis om

1 Comment
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
7 år sedan

Så fina ?

Nästa inlägg

Västerbottenrullar

1
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x