Lindas Matbröd

Hej hej,

Kikar förbi er här mellan trädgårdsarbete & en gofika på altanen. Barnen har kompisar, och vi tänkte passa på att äta upp det sista av glasstårtan med oreo. Och nu när hösten snart är på väg så är det så mycket roligare att stå inne i köket och laga mat men framförallt att baka! Brödbak är något som jag vill göra mycket mera här till bloggen. Och speciellt när den här inspirerade boken damp ner i min låda, här hittade jag massa nya tips inför hösten.

Det är min vän och blogg”kollega” Linda som har gett ut en helt underbar bok med matbröd. Superfin är den.
Och nu längtar jag ännu mer tills jag får hålla i min egen kakbok, men den är det inte släpp på förrän den 4 oktober.

IMG_2517 (1)
I denna inspirerande brödbok hittar scones, limpor, småbröd, kex & knäckebröd.
Gillar du bröd så vill du inte missa denna boken. 150 kronor kostar den, fraktfritt.

Den går att beställa HÄR

IMG_2520 IMG_2529

 

0
Prenumerera
Notis om

1 Comment
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Natalie
7 år sedan

Åh rågsiktskakor! Delar man på hälften o lägger i tonfiskröra o dekorerar med sallad o gurka! Yummie! Såna vill jag gärna ha recept på o baka själv!

Nästa inlägg

LCHF Brunch / Lunch

1
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x