Fredagsgodis och familjefilm

Godkväll vänner,

Vilken sommarvärme vi fått. Jag är så glad för att hösten väntar en stund till. Även om jag gillar den friska krispiga luften som den tar med sig. Idag har huset blivit nystädat, dammråttorna är ett minne blott & det luktar ajax i varje vrå. Gillar´t så mycket. Nya grönväxter och snittblommor har fått flytta in och även lite nya saker till inredningen. Ska visa er sedan när jag hunnit fota.
Men nu har vi officiellt tagit helg. Middagen är undanplockad, familjefilmen är framröstad och lösgodiset är framdukat.

IMG_2260 IMG_2247

En salig blandningen av choklad, salt, surt sött.
Vad gillar du bäst? 

0
Prenumerera
Notis om

8 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
7 år sedan

Surt! Mums!
Ha en fortsatt fin kväll!

amanda
7 år sedan

Åh ert godis såg ut som det vi brukar ha hemma ungefär. Kanske lite mer utav det söta också.

7 år sedan

Smågodis gillar jag inte alls faktiskt… Kan gilla choklad iofs, men helst mörk choklad eller nåt med nötter eller marsipan 😉

7 år sedan

Choklad!❤️

7 år sedan

Surt å godis med gott&iblandar-konsistens! Köpte en påse som innehöll just det. Hette typ tuttifrutti eller nått. 😛 Å fazers choklad med marieanne-smak i saknad av mjölkchoklad med polkagris som jag älskade! 🙂 Annars är jag mer en chips-människa! 😛

Linda
7 år sedan

Jag vill gärna ha familjefilmtips! Så därför undrar jag vad det blev för film! ?

jennysmatblogg
Reply to  Linda
7 år sedan

Pojken med guldbyxorna 🙂

Nina
7 år sedan

Saltlakrits! Ju saltare desto bättre. Och Banana Skids-kolan. Och Zoo. Och gummibjörnar. Och choklad såklart! Och och och…
Jag gillar nog det mesta 🙂

Nästa inlägg

Sandwichtårta

8
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x