TÄVLING med BookBeat

DETTA INLÄGG PRESENTERAS I SAMARBETE MED BOOKBEAT

Hej där ute,

Hoppas din vecka har varit fin så här långt. Nu är nog de flesta tillbaka på jobbet igen. Det är härligt att komma igång igen efter sommaren tycker jag! Jag åkte jag upp till storstan redan i lördags för möten och en & annan intervju. Ja sedan har den fortsatta jobbveckan varit uppbokad med möten & jobbluncher som både är givande och roligt. Men för att rensa huvudet lite efter allt jobb tycker jag det är så nice att ta en powerwalk med en bra bok i lurarna. Eller som de kvällar som de har regnat så har jag stängt av tv:n på hotellet och lyssnat på deckare. Och därför är jag extra glad att mitt fina samarbete med BOOKBEAT fortsätter även nu efter sommaren. Det gör iallafall mina promenader så mycket lättare, nu ser jag fram emot en timme i springskorna.

IMG_1954

Här är jag på väg ut i höstrusket med Sofie Sarenbrants ”Tiggaren” i lurarna. Jag har hunnit lyssna på massor av böcker de här dagarna i stockholm, tycker det är bra att så många böcker ryms i denna lilla telefon.

IMG_1964 (1)

 Nu kan alla som vill vara med och tävla om 1 års gratis prenumeration av Bookbeat. Ljudböcker & e-böcker direkt till din mobil eller läsplatta.

Skärmavbild 2016-07-06 kl. 14.53.39

Tävlingsregler!
(Tävlingen pågår fram till den 7/9).

1. Följ BookBeat på Instagram @BookBeat
2. Kommentera BookBeats senaste Instagram, med ditt bästa boktips & en kort motivering kring varför boken är så bra.
3. BookBeat redaktionen utser den bästa motiveringen & vinnaren får en helårs-prenumeration av Bookbeat helt gratis!

   Lycka till!

* * * * * * * * * * * * * * *

För er som vill komma igång med en gång så har jag ett superbra erbjudande där ni får LYSSNA FRITT 1 MÅNAD!

Det ändras från 2 veckor till 4 veckor när du skriver in kampanjkoden: jennysmatblogg i nästa steg. Rabattkoderna kommer att fungera året ut! Gå in på bookbeat.se eller KLICKA HÄR för att komma dit direkt.


0
Prenumerera
Notis om

0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Nästa inlägg

Baconknyten a la LCHF

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x