Oxfile med pasta & pesto

Vi hade lite kylskåpstömning idag,
och det vart ingen dålig lunch det här inte.

IMG_5363
Detta hade jag : 
skruvpasta
grön pesto
smör
1 bit oxfile
sparris
paprika

Gjorde så här: 
Kokade pastan enligt anvisningarna på förpackning. Hettade upp en panna och fräste sparris och paprika, skar upp oxfilen i små bitar och fräste den också. Hällde bort vattnet från pastan och rörde ihop den med ett par msk grön pesto.
Vände ner allt i pannan med oxfilen.

Klart! Värsta festmåltiden ju.

0
Prenumerera
Notis om

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Ida
7 år sedan

Hej Jenny. Tack för en bra blogg med många trevliga recept att använda som inspiration. Jag har en fråga: när du köper kött, som fläskfilé och oxfilé vilket förekommer i relativt många recept, väljer du svenskt/lokalproducerat/ekologiskt kött då? Är lite nyfiken på hur du resonerar kring det, vore roligt med ett inlägg om dina tankar angående var råvarorna kommer ifrån. Trevlig helg!

7 år sedan

Åååh, så gott!
Ha en fin lördag!
Kram <3

Nästa inlägg

Fredagskväll hemma i stan

2
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x