Legoland Billund

Godmorgon,

Vår andra dag här på Legoland, och kusinerna har åkt karuseller tills de varit helt vimmelkantiga. Igår hade vi dock otur med vädret några timmar. Himlen öppnade sig och det öste ner regn i ett par timmar. Så vi åkte tillbaka till den lilla stugbyn och väntade ut regnet. När vi sedan åkte tillbaka så var det inga köer alls till de olika åkattraktionerna, vilket var toppen.
Just köandet är ju rätt trist när man är i väg så här.

IMG_9805

Lego Friends med nya vänner 🙂

 IMG_9814

Jag tyckte det var häftigt att gå runt och kolla alla legobyggen, vilket inte barnen tyckte var roligt i mer än så där tio minuter. De ville åka berg- & dalbanor och andra roligheter.

IMG_9823
Men kolla in vilka byggen, och det fanns hur mycket mer som helst uppbyggda städer & slott.

IMG_9818

IMG_9832 IMG_9834

Spökhuset ville de åka, Melvin & Nea ( kusin-vitamin ) är ju så stora att de fick springa runt själva och åka. Så att de slapp vänta på alla oss andra och minstingarna som vill åka annat. Legoland är inte så stort som jag trodde, men helt okej. Vi har ju besökt rätt många nöjesparker i Europa, så vi har ju några att jämföra med. Fast det är lättöverskådligt och finns lite av varje att se på och karuseller för stora och små, även om det inte är så många.

IMG_9852

Vi är inga vana campare, och hyrde en stuga i stugbyn. Där finns det också en hel del att göra. Barnen kan hyra trampbilar, det finns olika lekplatser och hoppborgar. Så det tycker att det är lika roligt att hänga här som inne på Legoland. Men nu har klockan passerat tio så nu ska vi packa oss iväg för en till dag bland legot och roligheter.

Och idag har vi tur med vädret 😀 Hoppas ni också får lite sol!

0
Prenumerera
Notis om

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Petra
7 år sedan

Hej
Ska ni på lallandia också?
Hur länge stannar ni?ser roligt ut!!

7 år sedan

Roligt med familjeutflykt 🙂

Nästa inlägg

Hemlagad Bearnaisesås

2
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x