Paradiset

Tjingeling,

Kikar förbi från en liten sväng från vår paradisö, det är så vackert här att man blir bländad. Nu är klockan snart 18.00, vi är två timmar före sverige. Så tidskillnaden är inte så stor. Nomi & Melvin skickade meddelande nyss från cypern, de badade & hade det bäst med farmor & farfar. På Sandy Bay är det vattengymnastik varje dag, de äter massor utav glass och de lyssnar på sånguppträdande på kvällarna = mycket nöjda barn. Vi saknar dem mer än de saknar oss.

Igår bytte vi bungalow, så vi fick en mer sol & badvänlig strand. Ön där borta kan man promenera till på morgonen då dt är lågvatten. Och vattnet är helt ljummet och det finns hur mycket fiskar som helst och kolla på. Snorkling är ett måste när man befinner sig så här på en paradisö.

IMG_9572

Dagarna går väldigt fort här, precis som alltid när man är bortrest. Vi äter gott, vi solar, badar & äter lite till.
Frukten smakar så mycket godare här än hemma. Häftigaste djuret förutom alla färgglada sjöstjärnor är de flygande hundarna. Flyghundar fanns även på Maldiverna när vi var där, de flyger gärna på morgonen eller i skymningen och äter bara frukt. Ni får googla på dem om ni blir nyfikna. Jag har försökt fånga dem på bild, men de är lite för snabba.

En söt mini-sjöstjärna, finns i blått & rött här.IMG_9584

* * * * * * Sorry internet är såååå segt just nu. Detta var de enda bilderna jag lyckades ladda efter mycket om & men…Får återkomma om en stund med fler * * * * * *

0
Prenumerera
Notis om

4 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
7 år sedan

Ser underbart ut ?

Jessica
7 år sedan

Via vilket bolag bokade ni er resa? Är jättesugen på att åka dit:)

Pernilla Källberg
7 år sedan

Hej där:) vi funderar på att åka dit nästa semester och ser att ni bytte rum! Vilket nr bytte ni till eller kanske kan man önska att bo på en speciell sida av ön. Vilken är bäst isf? Tacksam för svar

jennysmatblogg
Reply to  Pernilla Källberg
7 år sedan

Jag skulle be om att få bo där de har bästa stranden. Vissa rum hade sämre strand 🙂

Nästa inlägg

Roliga glasstrutar

4
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x