BookBeat & blåbärsplockning

DETTA INLÄGG PRESENTERAS I SAMARBETE MED BOOKBEAT


Hej där!

Det har ju regnat en del de senaste dagarna. Vilket kanske är lite småtrist om man vill hänga vid stranden. Men…. det betyder massa blåbär och tid att plöja igenom dussin med bra böcker! Så ger er ut i skogarna och plocka gott folk! Här i småland finns det iallafall hur-mycket-som-helst! Jag har varit ute flera rundor faktiskt blir, tiden går så mycket snabbare med sällskap i lurarna, denna gången en deckare.

IMG_8377

Jag har lyssnat på mängder med böcker dessa veckor som jag har haft samarbete med tjänsten BookBeat. Så smidigt att lyssna under tiden man gör andra saker. För det är sällan jag tar mig tid att sätta mig ner och läsa böcker, utan jag gillar att lyssna och fixa med andra saker under tiden. Just nu lyssnar jag på Mari Jungstedts deckare ”Det andra ansiktet”.

På knappt en timme var bunken fullproppade med bär,
och på väg hemåt igen för att kika efter inspiration att baka lite. Är det inte härligt att gå i skogen efter att det precis regnat.
Allt doftar så gott!
IMG_8398

Nu har jag ett grymt erbjudande till er som också gillar böcker.
Det går både läsa & lyssna via bookbeat.se

LYSSNA FRITT 1 MÅNAD
( Det ändras automatiskt när du anger koden )

√ Lyssna och läs så mycket du vill
√ Välj bland tusentals böcker
√ Ingen bindningstid. Kom igång direkt!

Klicka Här för att komma direkt till erbjudandet.

Eller så knappar du själv in på BookBeat.se och anger koden ”Jennysmatblogg” för att få ta del av erbjudandet!

Böcker är ju perfekt för både för soliga & regniga sommardagar.

IMG_8414

0
Prenumerera
Notis om

3 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Anneli
7 år sedan

Väntar på att blåbären ska bli mogna, då ska här plockas! Fast jag vet inte om jag hade lyssnat på just en deckare ensam i skogen… 🙂

7 år sedan

Jaa vad bra Tack för bra rabattkod! Har nu registrerat mig och laddat hem appen 🙂 Perfekt på promenader och löpturer ju! Kram!

Lotta Brink
7 år sedan

Plockade igar med barnen, underbart att vara hemma i sverige och njuta av landet nar man bor i storstad utomlands. Verkligen fridfullt, dock vet jag inte om jag hade lyssnat pa deckare ute i skogen. Var hund skal och var lite orolig och japp det satte igang alla mojliga olustiga tankar som man snallt inte skall fora over till barnen. Tack for en toppen blogg, jag anvander den ofta nar jag har hemlangtan till Sverige (sa du far garna baka allt mojligt typiskt svenskt) eller vill testa pa nagot nytt. Ha en fin sommar/ Lotta

Nästa inlägg

Godkväll

3
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x