Gutenmorgen

Gutenmorgen,

Själv var jag uppe innan sju, både jag och mannen. Alla barnen är hemma och de sover fortfarande. Melvin har även sovkompis från igår, tänkte låta dem få sovmorgon innan jag fixar iordning frukost åt dem.  En liten blick över min tidiga frukost och arbetsvy, i väntan på att kaffet ska bli klart. Idag spelas det in film i köket, både roligt och lite tidskrävande, men hoppas ni kommer gilla.

IMG_7343

Nu tillbaka till jobbet.
Ha en jättefin tisdag, och på återseende!

0
Prenumerera
Notis om

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Lena
7 år sedan

Idag har jag bakat dina kladdkakemuffins….för tredje gången på en vecka. Mmmmm så goda de är 🙂

Sandra
7 år sedan

Hej! Lagar ofta din mat då jag tycker den blir väldigt god! Vi brukar ibland göra lapskojs för att det är gott och enkelt och bra i matlådan. Har då gjort med salta biten men nu har de slutat tillverkat den och hittar inga bra recept hur man gör det utan salta biten. Undrar om du vet det, om du har något recept på hur man gör? Vore guld att hitta något! Förstår att man måste koka något kött men vilket, hur, med vad. Tacksam för svar!

Nästa inlägg

Strösselkakor

2
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x