Godmorgon från soligt öland

Godmorgon raringar,

Idag skiner solen från klarblå himmel här på ön. Ljuvligt.  Halva familjen är i stugan, och halva hemma i växjö och kommer till helgen. Jonathans semester börjar inte än på ett par veckor. Och själv sitter just nu i skrivande stund ute på altanen med en kopp kaffe och lyssnar på fågelkvitter. Tänkte bara jobba ”halvdag” då vi ska hämta barnens kusin Lova på fritids vid lunch för ett besök hos tandläkaren. Daries hade svårt att komma ifrån jobbet idag, sen åker vi och hämtar lillkusin Milia från dagis. Sen blir det saft & bullar vid poolen! Härligt. Men innan dess blir det pappersarbete, två telefonintervjuer, och fotoredigering av femtioelva middagsbilder. Ja sen jobbar jag vidare ikväll, fördelen när man kan bestämma sina egna tider

Rosor från vår egna trädgård, visst är de underbara. Bubbelgumsrosa och snövita stora rosor, och vi har massor i år. IMG_6278

0
Prenumerera
Notis om

3 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Lena
7 år sedan

Underbara rosor. Vet du vilken sort ?

Ulle
7 år sedan

Hej!
Tror jag har ställt frågan förr, vad jobbade du med innan du började blogga?
Ha en bra o solig dag kram

jennysmatblogg
Reply to  Ulle
7 år sedan

Hej Ulle,

Tror att jag svarat på denna innan också 🙂
Jag började blogga för lite mer än 7 år sedan, då Nomi var nyfödd.
Innan dess har jag ”bara” varit hemma med barnen som är 17,15,10 och snart 8 år.
Emellan har jag studerat heltid på högskola plus en hel del studier på distans.
Mitt arbetssituation idag passar mig väl, dv.s att jobba hemifrån. Gillar att vara hemma när barnen kommer hem från skolan.
Fast det är dags att skaffa mig ett större kontor utanför hemmet… Så jag letar lite, fast ingen brådska

Efter sommaren blir det en hel del mer resande i jobbet.
Det blir så när man bor i en småstad, och alla viktiga möten hålls i huvudstaden.

Kram

Nästa inlägg

TexMex soppa

3
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x