Frukost och på språng

Godmorgon alla där ute.

Idag ringde klockan tidigt hemma i småstaden. Jag och Ingela ska nämligen iväg till det stora varuhuset i Ullared. * Sitter nu i bilen och skriver medan Ingela kör *Jag fixade dunderfrukost & massa kaffe trots tidig morgon så att vi orkar shoppa hela dagen. Stekta ägg är något jag äter alldeles för sällan men det är så gott! Och stekta ägg, stekt skinka  och mjuk avokado är en underbar kombo.

Hörs senare !

IMG_1119

0
Prenumerera
Notis om

4 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
8 år sedan

Åh nu blev jag hungrig! Hoppas ni får en härlig dag i Ullared, inte längesen jag var där, alltid lika skoj =)

Maya
8 år sedan

Hej, hur många portioner är den här rätten beräknad till?
https://www.jennysmatblogg.nu/2016/02/08/vegetarisk-gratang/#comments

Lydia
8 år sedan

Tack för att du tog dig tid att byta några ord med mig i varuhuset, det gjorde verkligen min dag.
Fick lite blackout, det jag ville svara är att jag bakat dina delicatobollar, flera kladdkakor, en äppelkaka, semmelkladdkakan, pollykakan och flera där till, samt har jag provat flera av dina maträtter och en återkommande favorit är fetaostsåsen.
Tack igen, det var väldigt trevligt att träffa dig

jennysmatblogg
Reply to  Lydia
8 år sedan

Vad roligt att ni kom fram, det var trevligt att träffas 🙂
Hoppas ni fyndade massor, det gjorde jag! Roligt att du hunnit prova så mycket av rätterna & bakningen.
Kram

Nästa inlägg

Sallad med ägg & krispiga sockerärtor

4
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x