Morrn morrn

IMG_2444
Godmorgon och välkommen helg. ( Snart iallafall )

Fredagsbukett och nystädat hus som doftar ajax. Kan helgen börja bättre, tror inte det! Jag har en del telefonmöten inbokade & jag har jag två kakor som jag ska provbaka.  Lillasyster med familj kommer i eftermiddag, så de får agera provsmakare. Sedan ska vi fixa iordning med bord & dukning för morgondagens konfirmationsbjudning. Håll tummarna med mig för att vi ska få uppehåll.

Bästa fredagen till er,
på återseende om ett tag igen.

0
Prenumerera
Notis om

3 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
al68
8 år sedan

Härligt med fredag, jag slutar kl 12.00 sen hem och baka lite inför kalas på söndag. Härlig helg med bröllopsdag och födelsedag, mycket firande, god mat och massa kakor. Önskar dig en fin helg, kram kram

jennysmatblogg
Reply to  al68
8 år sedan

Härligt med korta fredagar 🙂
Lycka till med kalasförberedelserna.
Kram

8 år sedan

Det var inte dåligt med ett nystädat hem innan 08.00! Ljuvlig fredagsbukett =)

Nästa inlägg

Trädgårdspyssel

3
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x