Bonusbay – Handla smartare

 

Hej där,

Idag vill jag tipsa er om ett grymt samarbete jag har med Bonusbay. Som ni vet så gillar jag att handla från nätet när det är dags att shoppa. Smidigt då jag sällan har tid att gå runt och leta i butiker. Och det finns oftast större utbud bland färger & olika uppsättningar på nätet. Och för oss som handlar hemifrån så kan man nu samla inköpen på ett & samma ställe, och sedan få pengar tillbaka. Du får riktiga pengar tillbaka som sätts in på ditt konto.

IMG_0803

Själv är jag på jakt efter lite snygga köksredskap hem till köket, det är alltid roligt att förnya sig lite nu till våren.  Och Bonusbay har många butiker som man samlar bonuspoäng på, b.la finns både KitchenTime, Bagaren och kocken och Lagerhaus där jag ofta handlar snygga köksprylar.  Smidigt att kunna laga mat & leta snygga uppläggningsfat & salladsbestick samtidigt 🙂

IMG_0749 IMG_0733

Eftersom jag och säkert många andra med mig handlar via internet så är det ju perfekt att kunna samla dessa inköp på ett och samma ställe. Och sedan få utdelning & pengar tillbaka, pengarna sätts in på ditt konto. Jag tycker inte att jag handlar mera nu utan bara att jag handlar smartare. Bonusbay har över 400 olika butiker så det är inte bara mat & köksprylar. Bl.a Hotels.com, Ellos.se, Cubus.se , Nelly.com , Eleven.se, Adlibris.se, halens.se , tretti.se och många många mer.  Ni som registrera er nu får 100 kronor i välkomstbonus.  Det innebär att Du endast behöver samla 50 kr i bonus för att själva få ut 150kr.
Och du blir medlem nu genom att registrera dig HÄR

* * * * * * * I samarbete med Bonusbay * * * * * * * * *


0
Prenumerera
Notis om

0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Nästa inlägg

Frukost framför nyhetsmorgon

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x