Gårdagens underbara väder

Godmorgon 

Vårsol och fågelkvitter är verkligen det bästa, och det var en helt ljuvlig dag igår! Jag fick massor gjort, även en fika och bara njuta av solen & se när rådjuren hoppar över ängen. Så mycket söta djur häromkring huset. Och det blommor hur-mycket-som-helst nu i, påskliljor, hyacinter, pingstliljor och körsbärsträd. Detta lilla ställe kanske inte ser mycket ut för världen, men det är vårt lilla paradis på jorden. Eller som Melvin sa när vi köpte stugan: Mamma det är inte den lyxigaste stugan men den lyckligaste!  Gulle.

Fast nu börjar vi ju komma iordning rätt bra här, lite små projekt finns ju alltid.  IMG_0458 IMG_0461

IMG_0472

Målade de sista träbitarna efter fönsterbytet i höstas. Tänkte gå ner i källaren för att starta vattnet ( man ser den lilla dörren här på bilden, längst in i hörnan i altanen lyfter man ) jag kunde bara öppna för att direkt stå öga mot ögon med de mindre söta djuren. Nämligen asSTORA spindlar. Alltså ärligt, vi har sååå stora spindlar här att man undrar om de har muterat till fågelspindlar. Gahhh… Fick tvinga ner min stackars man och starta vattnet istället 😉

IMG_0474

Målade även om den vita bänken. Ska leta efter någon gammal mjölkkanna till den. Så nu inväntar jag att alla loppisarna ska starta upp. Öland är grymt på sommaren om man gillar loppisar.

Nu blir det kaffe & helgfrukost.

Hörs senare.

0
Prenumerera
Notis om

5 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Kajsa
7 år sedan

Har du några tips på loppisar man kan besöka på Öland? Ska hälsa på vänner i sommar och hade varit kul att även ta en loppisrunda på vägen hem!

jennysmatblogg
Reply to  Kajsa
7 år sedan

Vi brukar mest bara åka runt, det finns loppisskyltar överallt 🙂

Linda
7 år sedan

Välkommen till Öland, även i centrala Färjestaden är spindlarna stora som monster (jag brukar undra om de är svenska, men det är de så klart!). På hösten kommer de gärna in inomhus och dyker upp där man minst anar och jag blir lika rädd varje gång! / Linda

Pernilla
7 år sedan

Oj vad fint ni har. Vi blev med stuga ifjol, härligt men mycket slit. Belöningen är en kopp kaffe med utsikt över sjön.
Tack för en väldigt mysig och inspirerande blogg

Rebecka
7 år sedan

Vad är det för kakor? Ser så goda ut!

Nästa inlägg

Matplanering

5
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x