Pizzasöndag

Hej på er,

Hoppas ni haft en riktigt fin helg, och att ni får en fortsatt fin söndag. Vi har haft en lugn dag, och mest såsat runt i myskläder & raggsockor. Vi startade dagen ( jag och maken )  med en powerwalk i regnet, trist väder men gott när det är gjort. Sen eldade vi flitigt, var rätt frusna när vi kom tillbaka. Efter lunch så åkte Melvins kompis hem som sovit över, och jag och tjejerna har slötittat på sorgliga disneyfilmer. Snyft! Jag kan väl sammanfatta dagen som en lat och trevlig söndag med andra ord.

Och middagen blev ….tadaaaa! Köpepizza.
pizza
Kebabpizza med extra allt kan man säja

Men nu ska jag faktiskt sätta mig och skruva ihop träsofforna vi köpt till trädgården.
Så att jag får något vettigt gjort idag också 🙂

0
Prenumerera
Notis om

3 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Jane
8 år sedan

åh det är så gott med strips på pizza 🙂

8 år sedan

Wow! Så gott med pizza! 🙂 Jag äter det så sällan för min mage klarar inte av fett och vitt bröd så bra. Men gott är det!!

7 år sedan

Det där kallar jag pizza, så gott och flottigt det ser ut.
Dina frestande matbilder alltså, finns inget som slår dem!

Kram Anette

Nästa inlägg

Veckomatsedel

3
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x