Bacon- & Kycklingsallad

Välkommen sooooliga måndag,

Blir så mycket piggare när solen skiner, våren är nog den bästa årstiden. Även om jag tokgillar både höst & sommar. Vintern är väl okej också, men för min del räcker det med snö över jullovet. Jag och Molly startade dagen med en långrunda. Rätt gott att gå direkt på morgon när barnen åkt till skolan, så är det ju gjort sedan. I eftermiddag kommer min mormor & morfar hit för att stanna tills imorgon. Morfar & Jonathan ska gå på ishockey, medan mormor & jag och barnen bara ska kolla tv och göra ingenting alls.

Frukosten/ brunchen idag fick bli en sallad på lite allt möjligt som fanns i kylskåpet.
Knaperstekt bacon & kyckling är en riktigt trevlig kombo. Mums.

kycklingsallad
Hepp hepp,
nu blir det en kaffe i solen innan jag ska röja och städa innan gästerna kommer.

2

2 responses to “Bacon- & Kycklingsallad

  1. Gunilla Björklind skriver:

    Hej Jenny jag har ätit dina langos dom var jätte goda,och sedan har jag ätit din falukorvs soppa min son har bjudit oss på det jätte gott.Nu tänkte jag prova do lchf sallad , tack för alla goda recept,jag vill gilla din blogg.

  2. Kristina skriver:

    Hej Jenny! Vilken inspiration du ger! Nu har jag ett önskemål, eftersom jag själv inte har någon fantasi om det och hittar inga goda recept på det någonstans! Linsbiffar och mat med mer bönor, cous cous osv.. hade jag velat lära mig göra! Kan du inte lägga ut lite goda recept på det? kram 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *