Hemma på vår gata i staaan

Godkväll, 

Då var vi på plats i växjö igen och på våran gata i stan. Resan gick bra och förflöt på utan förseningar, vilket alltid uppskattas. Har varit med om några förseningar genom våra resor, och det är inte jättekul när man bara vill åka hem. Så vi är tacksamma för det och att bagaget kom fram som det skulle. Några undrade över vad vi har för resedrömmar i fortsättningen… Ja vad ska jag börja…. Vi älskar att resa och skulle gärna bila runt i USA i några veckor, eller resa till Seychellerna, Australien har vi inte sett än, eller heller Moskvam vilket hade varit roligt att besöka. Vi drömmer om en vecka i Aruba eller Mauritius & Hawaii kanske Dominikanska varför inte Nya Zeeland ? Detta är bara ett handplock av länder och ställen vi vill till. Drömma kan man alltid, vilket är DITT favoritresmål eller drömresa?

Lördag igen ju, men eftersom vi missade tacofredag igår så fuskade vi och det blev taco idag istället.

Tacosallad är inte alls så tokigt, så jag klagar inte.
IMG_8893

0
Prenumerera
Notis om

12 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Carina
8 år sedan

Min drömresa kommer vi göra nu om 68dagar! Då reser jag,maken & våra 3 tjejer på 9,9,11år på en 2 1/2 veckas bilresa genom california… Längtar galet mycket. Annars en weekend med maken till New York står väldigt högt upp på listan!

jennysmatblogg
Reply to  Carina
8 år sedan

Låter underbart! 🙂 New York är grymt, vi vill åka tillbaka 😀

Delia
8 år sedan

Kuba, Mauritius, Kenya o Uganda 🙂 o ett mysigt b&b en italiensk by o på det irländska landet med stenmur runtom!

jennysmatblogg
Reply to  Delia
8 år sedan

Kuba vill ja också till 😀

Jessica melgar
8 år sedan

Heela Sydafrika samt Brasilien!!!!!!

jennysmatblogg
Reply to  Jessica melgar
8 år sedan

Ja det missade jag på listan. Brasilien såklart 😀

Anna Stina Silfverberg
8 år sedan

Hej då jag sen nästan 20 år har min son med familj i Melbourne / Australien kan jag varmt rekommendera detta land/kontinent även Nya Zeeland som jag o min särbo besökte november 2014
i november förra året var vi i Sydafrika ( Kapstaden men framföralt Durban vilket var mycket givande
mitt drömresemål är nu Punta del Este i Uruguay som ska vara otroligt vackert ( men inte helt riskfritt tyvärr )
Men då jag som sagt besökt Australien inkl Tasmanien 8 ggr så är ett tips glöm ej bort Perth ! Däremot tycker jag att Ayers Rock är en ren turistfälla Älskar din blogg o dina recept ! Kram från en 60+ gammal tant

Jennie
8 år sedan

Vi har precis köpt hus i spanien, vi fick lagfarten den 1/4 och om 13 dagar åker vi!! Ser så fram emot att upptäcka mer av Spanien (Har varit i Alicante, Barcelona och Madrid) så som Alhambra, Gibraltar, Valencia, bila runt på landsbygden, matfestivaler, vingårdar och annat häftigt.
När vi kommer ner nu är det ”Ruta de la tapa”, då kan man gå från bar till bar och få ett glas och en Tapas för 2€, det får man ju inte missa!
Tack för fin blogg med en perfekt mix av allt:)

Kristin T
8 år sedan

Har precis funderat på min nästa längtar-resa och jag tror faktiskt att det blir Japan. Har tidigare inte haft en tanke till detta land men efter lite surfande är jag nog övertygad!

matilda
8 år sedan

Kan varmt rekommendera Nya Zeeland, vi var där en månad för 3 r sen och åkte runt med kiwi experience. En backpackerbuss som tar dej runt till massa trevliga städer å byar. Kan varmt rekommendera dom. vi fick se båda öarna och en himla massa fin natur. Helt underbart.

Petra
8 år sedan

Var på Hawaii för några år sedan. 2 veckor på Oahu och 1 vecka på Maui. Kan varmt rekommendera detta resmål speciellt i dec -feb då man kan få se knölvalarna med sina ungar precis utvid stränder även när vi snorklade kunde vi göra valarna sjunga i vattnet (där de fanns). Bra priser på restauranger och väldigt barnvänligt.

Sandra löfgren
8 år sedan

Jag skulle rekomendera karibienkryssning.åv va i usa före å efter d gjorde vi.va kanon

Nästa inlägg

Nu bär det av hemåt igen

12
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x