Dagsutflykt i öknen / Dubai

Godmorgon från ett varmt Dubai,

idag är vår femte dag här och vi har hunnit med massor. Vi har ätit gott, kikat runt på sevärdheter och kollat in alla häftiga skyskrapor. Igår blev det en ökentur, och det var så himla coolt! Till barnens glädje var vår chaufför var helt galen, och körde som en tok över sanddynorna. Vi stannade till på ett par olika ställen där vi fick möjlighet att fota lite, och barnen leka.

Detta gäng med bilar åkte vi med på vår ökensafari.
IMG_8833
Alla utom Thelma fastnade på bild här nedan. Det var hon som ville fota. Det blåser en del och det var en ganska behaglig dag att göra en utflykt på.

IMG_8695

Thelma och Nomi springer över sanddynerna.

IMG_8737
Nomi och Melvin sprang, hoppade och gjorde volter. Sanden är precis som nysnö. Vi var i öken när vi var i Egypten också, men detta går inte jämföra. Öken i Dubai är så mycket vackrare. IMG_8721 (1) IMG_8724 IMG_8735 IMG_8736
IMG_8755 IMG_8759

Efter körningen i öknen så åkte vi bort till ett matställe de byggt upp mitt i ingenstans,
där vi blev bjudna på mat & dansshower. Trevlig men barnen var trötta efter denna heldag så vi åkte hem lite tidigare.

0
Prenumerera
Notis om

4 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
8 år sedan

Men så UNDERBART det ser ut!

8 år sedan

Dubai är en av de bästa resorna vi varit på:)) helt underbart på många sätt!! Tyckte både att maten var god, fina stränder, trevligt folk, mycket sevärdheter, rent och snyggt! Glöm inte åka Dubai Marina det var fantastiskt fint! Ha det gott Jenny! Njut av er semester :))

Åsa
8 år sedan

Oj vad spännande, vilken härlig resa det verkar vara! Antar att ni har bokat allt själva (inget charterpaket)? Vågar man gå i sanden barfota, inga skorpioner eller så? 🙂

Hanin
8 år sedan

Åh, jag blir så nostalgisk. Jag kan inte fatta att det nästan är 1,5 år sedan jag själv var i Dubai och åkte på ökensafari. Det är verkligen en underbar stad, resan blir ett minne för livet!

Nästa inlägg

Mandelmusslor med lättvispad grädde

4
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x