Påskpynt och färgning av ägg

Hej hej,

Här på öland startade dagen med strålande solsken, nu är det dock mer mulet. Och här har vi precis kommit hem efter att ha fikat hos lillasyster med familj. Trevligt och gott, de bjöd på centercookies från en trevlig matblogg. Hi hi…
Annars är planerna rätt små ikväll, vi inväntar Mello och ska laga oss lite finmiddag. Hade solen varit framme mera hade jag röstat för grillat, men det blir det inte nu. Påskpyntat har vi också gjort, imorse gjorde Nomi påskfint björkris. I alla möjliga skrikiga färger, här i stugan ska det inte vara något modernt påskpynt. Utan liksom det där gamla klassiska som en annan också växte upp med 🙂 Ju mer färger ju bättre!

Och snart ska vi prova att färga ägg i lite olika färger.  Jag minns att vi gjorde det i min klass när jag gick i lågstadiet, det var ju ändå rätt länge sedan. Så jag får se om jag kommer ihåg hur man ska göra.

IMG_6492

Ni ropar barnen efter mig,
Vi hörs senare!

0
Prenumerera
Notis om

0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Nästa inlägg

En liten hälsning från Öland

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x