Frasig fralla med krämig kycklingröra

Godmorgon på er,

Här har dagen knappt startat än, men torsdagen är redan fullbokad. Har dock valt att klämma in en morgonpromenad direkt efter frukost, fast jag egentligen inte har tid. Men jag får väl verkligen snabba mig på att gå rundan då, så att det blir en effektiv PW. Sedan har vi möte på banken jag & maken, vi ska flytta över sparande & lån hit till banken i växjö. Har ju haft kvar dem på vår tidigare bank av bara gammal vana. Sedan ska jag dyka ner i receptarbete…. Hur-många-som-helst-kvar till kommande boken. Även om bilderna är klara så är det massa jobb kvar. Så jag vet vad jag ska göra resten av veckan. Och ikväll har jag bokat in middag med bästa Ingela, det var alldeles för länge sen vi såg. Ska bli jätteroligt.

Snabbt och gott lunchtips, perfekt om du har en kycklingfile eller två över sedan gårdagen.
Här kommer receptet på en god kycklingröra.

IMG_5895

Det här behöver du: 
En kall stekt kycklingfile
2 msk creme fraiche
1/2 tsk chilisås
gul curry ( den i kryddhyllan )
salt

Gör så här:
Skär kycklingen i mindre bitar och rör ihop med crème fraîche, chilisås, curry & salt.
Fördela ut i en god fralla med lite grönsaker.

Busenkelt

IMG_5915 (1)

1

One response to “Frasig fralla med krämig kycklingröra

  1. Selma skriver:

    Hej, hur länge kan röran hålla sig i kylskåpet?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *