Hur hittar man på sajten?

Hej hej, 

Jag har förstått att många inte hittar eller vet hur de ska söka här på sajten.  Det är ju inte så lätt om man inte vet hur man ska göra. Så jag tänkte att jag kan berätta igen för er som missat, eller er som kanske är nya här.

Högst upp till höger på skärmen finns tre streck, klicka på dem för att komma till alla kategorier, eller för att läsa månadsvis. Ska ni söka efter något specifikt så klicka på förstoringsglaset och skriv in ert sökord.

Lätt som en plätt.
choklad

Chokladbollar med inbakad center hittar du HÄR

1

One response to “Hur hittar man på sajten?

  1. Camilla Lindman skriver:

    Tack för en mysig blogg med härliga recept, inredning, familjeliv & resor…
    Om jag vill skriva ut ett recept, måste jag då kopiera det & klistra in i t.ex Word eller finns det någon funktion där man kan välja skriv ut?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *