Kväll på Maldiverna

Godkväll. 
Ja här på Maldiverna börjar klockan att närma sig kvart över sju på kvällen. Tiden går snabbt, och vi har hunnit promenerar runt ön nu, det är så vackert här att man nästan blir tårögd.  Kritvita stränder & turkost hav, ett riktigt paradis. Vi bor på en liten ö nära flygplatsen, och allt med byte och transfer har fungerat så smidigt. Nog för att vi är vana att resa, men oftast har jag svårt att sova när vi flyger. Nu har jag sovit nästan hela resan, kanske behövdes helt enkelt.

maldivernaKänner mig pigg och utvilad och tänker ställa klockan imorgon för att inte missa något här, inte så mycket att missa kanske förutom sol och bad. Men eftersom vi bara har en vecka så vill jag inte sova bort min tid.

IMG_3454

Fem olika restauranger finns här på ön ( svindyra ) och vi har inte hunnit prova maten än.
Tips för de prismedvetna är att man faktiskt kan köpa med sig lite nudlar eller något till lunch 😉 För priserna är faktiskt dyrare än hemma i sverige. Detta är inget ställe för barnfamiljer, utan snarare för nygifta eller par.  Väldigt lugnt, så sol & bad är prioritet nummer ett

IMG_3460

Här bor vi i våra bungalows i havet. Tror det är det finaste jag någonsin bott på, och vi har till och med en liten pool ut mot solnedgången. Stort gilla på det, även om jag tycker det blir lite väl bra när personalen vill serva hela tiden. Kanske bara jag ….  Fast jag gillar att hämta mitt eget kaffe och kan hålla upp min egen dörr när jag ska gå in någonstans. Blir lite obekväm när något ska vara sådär ”fint”

IMG_3462

Vårat utsikt från poolen!
Rena paradiset. Nyper mig i armen för att veta att jag inte drömmer. Tänk att just jag / vi får vara här och uppleva detta nu!

Vackert så in i norden.

IMG_3466
Tack för alla fina kommentarer & mail om den kommande boken.
Den kommer dyka upp till hösten, det är fortfarande mycket arbete med den.

Men det glädjer mig att ni tror på den, för det gör jag också! 😀

0
Prenumerera
Notis om

7 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Nora
8 år sedan

Hej Jenny! Hur tänker du kring dina flygresors klimatpåverkan?

Rut
8 år sedan

Det känns som en reseblogg snarare än matblogg.
Tänk på alla som ser dig som en förebild när det gäller mat.
Resebloggar finns det gott om.

Emma
8 år sedan

Hej Jenny!ååå vad härligt det ser ut!! Vilka reser ni med? Cirka hur mkt har ni betalt för en vecka? Jag och min man är också sååå sugna att åka dit så snart barnen blivit liite större så de kan ha barnvakt 🙂
Kram Emma i sthlm

My
8 år sedan

Kul med lite variation ibloggen 🙂 även om vi älskar dina recpet så vill iaf jag mer än gärna se annat också 😀 ha det så bra & njut allt va du kan 😀

Lina
8 år sedan

Älskar att du skriver både om ditt liv som inkluderar resor och alla dina mat tips ! Fortsätt så Jenny 🙂
Jag har äntligen efter flera års längtan bokat en Thailands resa tillsammans med mina barn till nästa år i feb. Bangtao , Phuket ! Har du varit där ? En budget på mat i två veckor då vi har har frukostbuffé , 500kr dagen för oss tre eller ? Önskar er en härlig resa !!

Ida Larsson
8 år sedan

Kul och läsa om resor också 🙂 vi ska åka dit i januari, vad är det för mat där? finns det mest bara fisk ? Med vänlig hälsning, Ida

Linda
8 år sedan

Ser helt fantastiskt ut, Jenny? Dyker tillfälle upp med barnvakt och man har möjlighet är det bara att ge sig iväg. Man vet aldrig när nästa tillfälle ges! Jag tycker det är jättebra att du delar med dig av din vardag och dina resor. Jag blir verkligen inspirerad och jag får så många idéer jag kan göra tillsammans med min familj. Fortsätt så!

Nästa inlägg

Laxgryta med kokosmjölk

7
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x