I väntan på maten

Hej där,

Kikar förbi här i väntan på maten, som står i ugnen. Jag åt en så god räkgryta till lunch idag, ni kanske såg en glimt av den på insta. Receptet kommer dyka upp. Ni gillar att läsa lite saker som jag fyndat, stort som litet. Och jag tycker det är lika roligt jag att fota & tipsa om bra köp.

Denna söta från lilla låda för olivolja och kryddor tror jag inte att jag visat tidigare.
IMG_4427
Om någon undrar vad den kommer från så är det HM home. Fast det var rätt länge sen jag köpte den, så kan inte lova att den finns kvar.

Hepp, dags att duka fram för middag. Jonathan får disken 😉

2

4 responses to “I väntan på maten

 1. Smulan skriver:

  Tips på förrätt
  Klicka ut riven, smakrik ost på bakplåtspapper
  In i ugn, hög värme Ta ut precis när osten får färg
  Låt svalna Klicka på ngn god räk- eller skinkröra

 2. Delia skriver:

  Hur håller du dina kryddor vid liv? När jag köper basilika o mynta så vissnar de nästan direkt så jag ser nästan alltid till att använda hela örten direkt..

 3. Hanne Andersson skriver:

  Hej Jenny älskar din blogg, och om jag har förstått det rätt så älskar du också Dumle, som jag. Har ett tips på ett par Dumle kakor som jag tror du skulle älska. Det är med Dumle och nobless. Receptet hittar du genom länken, hoppas du provar på dem.!

 4. Janna skriver:

  Hej. Väntar med spänning på receptet på räkgrytan. Det såg så gott ut så kan knappt vänta tills jag får prova.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *