Tillbaka i småstaden

Hej där, 
Dagen har gått i ett även idag och vi har jobbat på som bara den. Nu ska jag nog inte baka något på en hel dag eller så. Haha. . .  Allt blir så intensivt när man jobbar heldagar så här i studio och man kopplar ju bort allt annat runt omkring.  Så vi har varit ett litet gäng, som har jobbat i en liten godisbubbla här nu under ett par dagar.  Vi hann färdigt så att jag kunde flyga hem nu i kväll  och jag kom innan för dörren här för ganska exakt en timme sedan. Zzzz

Har inte så mycket mer bilder att visa från våra dagar, ni kommer bli varse inom kort iallafall.
IMG_4538IMG_4532
Men vi har bakat, kakor, tårtor, kladdkakor, pannacottor & glassar så det står det härliga till. Säger man ens baka glass… Nej, det gör man ju inte, men vi har rört ihop goda gräddiga glassorter.

Nu säger jag godnatt, här ska jag sjunka ner i soffan och se hur länge jag orkar hålla ögonen öppna.

Natti natti.

0
Prenumerera
Notis om

1 Comment
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
8 år sedan

Är det en receptbok på gång? 🙂

Nästa inlägg

Avokadokräm med räkor & stenbitsrom

1
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x