Framme på Radisson

Godkväll på er,

Då vart jag framme & incheckad på hotellet Radisson Blu Strand. Det verkar vara ett trevligt hotell även om mitt rum var det minsta jag skådat. Haha…

radisson

Har precis haft ett trevligt möte med en liten del av tailsweep. Företaget som håller i marknadsföringen på sajten. Fast nu är jag tillbaka & sitter jag här på mitt lilla rum och väntar på roomservice. Vet du att det är första gången jag beställer upp mat på rummet, men idag orkade jag verkligen inte gå ut och äta. En black angus-hamburgare med slaw valde jag, hoppas nu att den är god. Pyjamasen är på och här ska jag jobba, läsa skvaller & äta ostbågar.  Så det går nog ingen nöd på mig, även om det känns lite ensamt att resa själv.

IMG_4492*Uppdatering* maten kom ju jättesnabbt.
Det är ju så gott med coleslow, för att inte prata om krispiga pommes!

IMG_4499IMG_4504

0
Prenumerera
Notis om

1 Comment
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Johanna Wyckman
8 år sedan

Hej! Jag försöker samla ihop pengar till 1000 matpaket i det akut svältdrabbade Syrien. Gå in på länken nedan och tryck på “ge ditt bidrag nu”. Beloppet är valfritt, alla gåvor är lika uppskattade!! tack på förhand.

http://egeninsamling.redcross.se/hjaelp-syrien/8-6553

Nästa inlägg

Mot huvudstaden

1
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x