Något ni saknar på bloggen?

Godkväll där ute, 

Sitter ni också och inväntar melodifestivalen? Det är tradition att följa, det vill man ju inte missa.
Jag sitter här i tv-soffan med datorn i knät och svarar på lite bloggfrågor och kikar igenom mailen. Och tänkte samtidigt passa på att fråga er om det är något ni saknar här på bloggen. Det är kanske någon av kategorierna ni vill läsa mer om, eller mindre? Jag kan ju tyvärr inte göra alla nöjda, men det är intressant att höra från er om ni vill se mer av någon kategori än någon annan.

bloggen

Trevlig lördag alla fina bloggvänner.

0
Prenumerera
Notis om

54 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Ella
8 år sedan

Jag skulle såååå gärna vilja ha mera recept från Medelhavet! Typ röror, bröd, grillspett, goda varianter på bulgur (blir lätt torr). Tycker din blogg är så bra!

Frida
8 år sedan

Jag skulle gärna vilja ha mer recept med lchf inspiration! ?

Linda B
8 år sedan

Jag läser ju bloggen pga alla recept men det är jättekul när att läsa shopping tips! Kläder och inredning. Gillar före och efter bilder på renovering!
Tack för bra blogg! Den är bäst

Ella
8 år sedan

Älskar din blogg Jenny! Skulle gärna se ännu mer vegetariska recept 🙂

Anette
8 år sedan

Jag saknar en innehållsförteckning över alla recept! Eller så hittar jag helt enkelt inte… Då vill jag gärna veta vart jag hittar den.
Jag skulle också vilja kunna söka på ”glutenfritt” då jag, och många med mig, är glutenintolerant.

Lena
8 år sedan

Hej Jenny,
jag älskar din blogg och kollar in den flera gånger om dagen, så tack underbara du för en helt fantasktiskt inspirerande blogg! <3
Det är en enda sak jag saknat bland alla dina recept, den ultimata sega kolakrämen. Karamelliserad mjölk i all ära, visst är det gott men jag saknar det där sega som ger nåt att tugga på – alltså inte vanlig kola eller knäck utan en seg kolakräm som man t.e.x kan breda ut på en kaka eller ha på glass. Jag har flera olika recept på Tjinuskisås men det är inte alla gånger jag får till den där rätta segheten.
Hoppas att du har nåt kanonrecept på detta. 🙂

Sofia
8 år sedan

Älskar din blogg, just nu väldigt mycket sött och gott. Jag önskar fler matrecept! Sen är det väl många andra som säkert önskar tvärtom ?

8 år sedan

Kanske tips på hur man gör en lyckad fest/barnkalas osv med recept och hur man dukar och fixar osv. 🙂

Ulle
8 år sedan

Hej! Den är bra som den är:). Men isåfall mer inredning;)
Kram

Jasmine
8 år sedan

Vill gärna se mer glutenfria alternativ. Vore kanske också kul om du hade något önskeinlägg med jämna mellanrum där du provar att laga något som läsarna tipsar om. Skulle vara kul för oss andra läsare också tänker jag, att få se ännu mer bredd i recepten och inte bara husmanskost med variation som det är i dagsläget (tänker ffa på huvudrätter) 🙂
Kram

malin f
8 år sedan

Hej.. jag älskar alla vegetariska recept du postat så gärna mer sådant ☺

C
8 år sedan

Skulle vilja att det gick att favoritmärka recept så att man lätt hittar dom, det är lite svårt att minnas vad du döpt dom till 🙂 Tack för en jättebra matblogg!!

Josefin
Reply to  C
8 år sedan

Vilken smart ide! Det önskar jag oxå!! Vilken bra funktion det skulle vara.

Camilla
8 år sedan

Din blogg är toppen! Om jag önskar något så är det ”färdiga 2el 3 rätters menyer” el enkla tips på ”partymingel & AW” dina vecko matsedlar är oerhört bra

Åsa
8 år sedan

Hej
Din blogg är toppen! jag tittar in minst en gång om dagen. Tycker att bloggen är bra som den är men är det något jag saknar så är det tips på mat som passar i matlådor.

8 år sedan

Åh jag älskar din blogg. Tycker om att få följa o de vågor livet drar med. T.ex. reser du så blir det mer rrsa men firtf med fokus på mat och rrnoverar du är det fokus på det men med mat som kärnan. Det jag annars skulle vilja se mer av är som någon ovan skrev. Matlådor för oss stressade dmåbarnsföräldrar som jobbar å vill hinna med lite träning å annat på vardagarna. Snabb enkel god och nyttig vardagsmat som är perfekt att äta som rester.

Victoria
8 år sedan

Jag skulle tycka det var roligt med mer vegetariska recept! 🙂

anna
8 år sedan

inredning, mer inredning….
du är så duktig på det och fina bilder före och efter
små som stora ting är välkommet på bloggen

Linnea Nygård
8 år sedan

Hej! Tack för en superbra blogg!
Jag märker bland mina studentkompisars matlådor att det är jättemånga som följer din blogg och lagar dina recept. Men eftersom vi är studenter måste vi vända på slantarna. Jag skulle verkligen önska fler recept på billig mat med inte allt för många ingredienser som passar för en student.

Jenny
8 år sedan

Gärna mer inredning ?

Eva
8 år sedan

Jag gillar matrecepten. Gärna bra matlåderecept. Snabblagat. Och så saknar jag lite husmankost. Gärna en riktigt god gryta på långkok.
Älskar att kika in här.

Ellen
8 år sedan

Jag skulle gärna läsa ett inlägg om kryddor och örter. Vilken krydda det är som får fram vilken smak osv. Jag kan inte så mycket om kryddor och örter men skulle så gärna vilja bli bättre! 🙂

Kajsa
8 år sedan

Jag tycker att din blogg är superbra som den är men gärna lite mer asiatisk mat t.ex lite mer starkare och smakrikare grytor & vårrullar mm. ?

Linda
8 år sedan

Din blogg är jättetrevlig, du behöver inte ändra ngt!

Johanna
8 år sedan

Jag önskar också fler färdiga 3 rätters menyer, tycker det är så svårt att veta vilka smaker som passar ihop, man vill ju inte ha en förrätt som inte alls passar till huvudrätt till exempel 🙂 Gärna också mer vegetariskt och kanske lite mindre inredning och kläder 😉

Superbra blogg 😀 älskar framförallt bakrecepten 🙂

Sara
8 år sedan

Jag tycker det är jättekul att läsa om din familj, om barnen och familjelivet i allmänhet, och såklart alla fantastiska recept! 🙂

Erika
8 år sedan

Mer vegetariskt! 🙂

Frida
8 år sedan

Mer tips på kalasmat, både varma rätter och plockmat som funkar till 15 personer 🙂

Ewa Nilsson
8 år sedan

Lite mer utbytbara varianter, t ex persilja i stället för koriander, något annat i stället för oliver o liknande, andra mjöl sorter osv, hoppas du förstår vad jag menar.

Anne
8 år sedan

Bloggen är perfekt som den är enligt mig. Jättebra recept på både mat och onyttigheter. 🙂

Petra
8 år sedan

Temat tex inför konfirmation osv..
Tema italiensk mat eller andra lndets mat.
Tack för bra blogg
Mvh petra

Stina johansson
8 år sedan

Recept på matbröd ?

8 år sedan

Fler vegetariska recept skulle jag gärna se 🙂

lotta
8 år sedan

Gillar verkligen din inredning , då det vill jag se mera av! Gillar även mode pch smink! Tack för en underbar blogg med många goda middagstips kram

Emma
8 år sedan

Jag tycker du har massa bra recept, vi har provat många av dem. Jag vill gärna se ännu fler vardagsrecept, sånt som är snabbt och enkelt för oss som har dåligt med tid på vardagar. Tack för en bra blogg!

Maria
8 år sedan

Läser din blogg varje dag med stor behållning!!
Skulle vara bra med recept på efterrätter och kakor som är sparsamt sötade, matbröd med bikarbonat, hemgjord müsli, smoothies!

Rebecca
8 år sedan

Hej Jenny!
Din blogg är fantastisk och jag tar faktiskt alla mina mattips härifrån 🙂 Tack för det!
Jag tycker bloggen är jättebra som den är, men om du skulle ändra eller lägga till något skulle du kunna tipsa lite mer om dukning eller t.ex festtips, drinktips, som ofta går hand i hand med mat 🙂

Kajsa
8 år sedan

Hej! Jag älskar din blogg. Jättebra blandning av fest- och vardagsmat. Och sånt som går lätt och snabbt att laga. Toppen för mig som är nybörjare på att laga mat. Du ger massa inspiration. En idé är kanska nyttig/bantningsmat och godsaker?

Evelina
8 år sedan

Jag tycker det är jobbigt att behöva klicka ”nästa sida” när man scrollar på bloggen. Jag skulle vilja att ”nästa sida” laddas eftersom så man bara kan scrolla. Vet inte om jag är den enda som tänker (och stör mig) på detta? ;’)

Hanna
8 år sedan

Jag hade jättegärna haft en kategori med thaimat, och gärna fler recept inom den kategorin. Supergott!

Anneli
8 år sedan

Hej!
Tycker din blogg är toppen och jag lagar mycket mat efter dina recept. Om jag skulle önska något så är det bra utflyktsmat/picknick, tycker alltid det är svårt att hitta på, blir mest pastasallad. Är svårt att veta hur man skall förvara det så det håller sig i flera timmar utan att bli dåligt.

Yvonne
8 år sedan

Supergoda recept både matlagning och bakning. Tack?

Julia
8 år sedan

Din blogg är toppen! Skulle vilja ha enkla mellanmål som är enkla och nyttiga efter skolan tex?

Liisa
8 år sedan

Tycker din blogg är bra som den är, men skulle jag önska något så vore det mer tips på inredning, bilder från ert fina hem. Köptips, allt från kläder till ljuslyktor, blomkrukor, porslin, med mera. Jag gillar att baka, så dina recept på bakning och efterrätter är de som jag gillar bäst!

Rebeca
8 år sedan

Hej Jenny!
Älskar din blogg men skulle gärna se lite lchf recept om det skulle intressera dig 🙂

8 år sedan

Hej!

Älskar dina recept! Skulle önska en app med dina recept! Den iden tror jag hårt på! ?

Theres Olsson
8 år sedan

Tack för en bra blogg men jag skulle uppskatta mer vegetariska recept 🙂

Kristin
8 år sedan

Jagar själv lite dålig på att laga kött och letar jag här för att få lite hjälp hittar jag bara fläskfilé!? Så gärna kötträtter på annat än fläskfilé ☺️
Vi lagar ofta efter dina recept här hemma och förstår inte kommentarerna om ”matlådemat” vi har resterna i matlåda, går hur bra som helst! Och jag har också småbarn! ??

Ellinor
8 år sedan

min sambo är mjölkallergiker, tål alltså inte laktos och inte mjölkprotein..
skulle vara guld värt att få tips om bakning, där man kan använda ex. soya och havre produkter. när vi byter ut ”vanlig grädde” mot soyagrädde blir det inte samma smak 🙁 vi har idetorka!
tack för en super bra blogg!

Ulrika
8 år sedan

Hej!
Tack för en jättetrevlig blogg!
Jag och min dotter tål inte mjölkprotein, men det har vi ganska bra koll på hur vi ska ersätta.
Dock är jag nybliven veteallergiker. Har inget problem med gluten och så, utan just ”bara” vete. Skulle bli jätteglad för tips och trix hur man kan undvika vete och vad man kan använda istället.
Stort tack på förhand och trevlig helg!

Malin
8 år sedan

Skulle gärna vilja ha lite fler vardagsrecept som är lite nyttigare då många av dina recept innehåller mycket grädde, mjölk, creme fraiche osv. Gillar det till helgen/fest men undviker det till vardags?

Nästa inlägg

Pastasås med ost, bacon & svamp

54
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x