Pastellfärgad rekvisita

Godmorgon,

Vet att många utav er brukar kika förbi redan till morgonkaffet. Så jag tidsinställer ett litet inlägg till er. Här sover vi gott i nästan en timme till. Gårdagen gick åt till att baka X antal kakor inför ett kommande jobb. Och så hann jag med en sväng till frisören för att slinga & toppa mig. Bestämde mig för en kortare frisyr än vad jag har haft på många år. Jag tror att jag kommer trivas bra i denna längden, men det tar tid att vänja sig.

På köksbordet köpte jag en busig & spretig bukett med tulpaner.
IMG_1614
Kändes så vårligt och fint, i vitt & rosa. Idag är jag på jakt efter pastellfärgad rekvisita, till ett jobb. Har du tips på vart jag ska börja leta? Rosa,turkost, gult, mintgrönt ja alla pastelliga färger. Jag letar efter kakfat, tårtfat, uppläggningsfat, servetter &  dekorationer. Tar tacksamt emot tips både på butiker eller webshopar

Jag tänkte börja med att kolla secondhand då jag även letar efter lite uppläggningsfat i glas och lite gammaldags porslin & bestick. Tycker att det är finast att blanda gammalt & nytt.

IMG_1599

På återseende snart bloggisar.
Då dyker det upp en riktigt smarrig efterrätt, håll utkik vetja,

Hej så länge

0
Prenumerera
Notis om

15 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
8 år sedan

Hej, Har du försökt med Gerbera de har mycket pastelligt porslin. Synd att jag inte har mer franska bestick hemma annars hade du gärna fått låna av mig. Hoppas du hittar vad du söker! När vi öppnat upp vårt showroom igen och har mer på plats så kan du gärna få låna av mig det jag har hemma när du söker något färgglatt. Det är jag nämligen bra på med hela Designers Guild sortiment!
//Berith

Karin Fleischer
8 år sedan

Leilas general store har mycket i pastell.

Karin
8 år sedan

Hej blev så nyfiken på din frisyr , visa den gärna snart , eftersom jag går dom tankarna att kapa en bit. Kram ?

Eva
8 år sedan

Pernilla Wahlgren ska släppa en serie i pastell kolla om du hittar den….

jennysmatblogg
Reply to  Eva
8 år sedan

Ja den är så fin 🙂

al68
8 år sedan

Vill ju se en bild på frisyren, kom igen ; )

8 år sedan

Hej
Titta gärna in i vår webbshop FormoFunktion.com . Hör av dig om du hittar något . Baci Milano har fina kakfat, finns för tillfälligt ej i webbshoppen, men hör av dig så kan jag fixa fram bilder. Ha en fin dag mvh Anette

Sussi Andersson
8 år sedan

Lagerhaus brukar ha mycket fint till bra priser !
/ Sussi

8 år sedan

Köpte också vita tulpaner igår, älskar tulpaner nästan allra mest när de är utslagna och och lite ”hängiga”.

Kikar gärna in för dessertförslag, just nu är jag sugen på allt i sötsaksväg och drömmer bla om semlor och våfflor 🙂

Ha en fin dag!

Anette

Jenny77
8 år sedan

icahemma.se brukar ha lite vårliga tips. Lagerhaus, Dollarstore finns ju alltid med lite allt möjligt o i en massa olika färger! =)

Jes
8 år sedan

Spännande med frisyren!

En fråga om New York, hur tog ni er in från flygplatsen? Vart flög ni till? Åker om några dagar och vore tacksam för tips på transfer:)

Kram

jennysmatblogg
Reply to  Jes
8 år sedan

Hej Jes, vi åkte taxi till och från flygplatsen.
Fungerade smidigaste med packningen. Sen åkte vi ibland tunnelbana mellan de olika platserna på manhattan.

Trevlig resa
Kram

Victoria
8 år sedan

Lagerhaus brukar ha mycket fint i pastell!

Katta
8 år sedan

Leilas webbshop, indiska

Linda
8 år sedan

Foto på frisyren önskas! ? Ha en härlig kväll!

Nästa inlägg

Veckomatsedel

15
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x