Lite gott & blandat

Hej där,

Jag åkte till stugan igårkväll för att städa efter hantverkarna innan Jonathan & barnen kommer idag, det var inte mycket att städa denna gången. Men känns skönt att slippa stressa med det när man kommer ner en fredags eftermiddag. Igår stannade jag till hos mamma på vägen, vi gick ut och åt och shoppade lite på stan. Hittade lite smått och gott till stugan.
IMG_1330
Doftljus  citrongräs, jag tycker att det doftar lite Ajax = nystädat.
Gilla på den.

IMG_1336

Söt gammaldags diskborste, passar så sött här i vår gamla stuga.Eller gammal och gammal, den är från 30-talet. Och så köpte jag dessa ursöta klädnypor i trä, så gammaldags fina. Dessa kommer bara bli snyggare och snyggare med tiden, till skillnad från de i plast som bara går sönder.

IMG_1340

När vi ändå pratar shopping kan jag tipsa om dessa urmysiga ponchos jag köpte på Vero Moda häromdagen. Jag gillade dem så mycket att jag även köpte den blekrosa / tänkte till våren när man vill ha lite ljusare kläder igen.

IMG_1284

Nu ska jag sätta fart att jobba, har dessvärre massor att jobba klart innan kvällen.

Ha det gott och på återseende.

0
Prenumerera
Notis om

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Åsa
8 år sedan

Hej och åter tack för din härliga blogg med god mat och tips på massor av bra och prisvärd shopping. Vart har du köpt klädnyporna? Jag har letat hur länge som helst efter sådana till min mamma. Hon har reumatism i händerna och kan inte klämma ihop vanliga klädnypor, så därför vill jag hitta sådana.
Mvh Åsa

Sarah
8 år sedan

Hej och Tack för en inspirerande blogg!
Jag försökte hitta den fina ponchon du köpte på Vero Moda men hittar den inte på nätet. Är det nåt annat märke?
/Sarah

Nästa inlägg

Ommöblering

2
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x