Koh Kradan

Hej där,

Vår utflykt idag var toppen. Först snorklade vi på två olika ställen, hur mycket färgglada fiskar som helst. Och barnen tyckte det var sååå spännande, trots att vi redan snorklat femtioelva gånger tidigare. Fast jag håller med dem, de är jätteroligt och häftigt att se alla fiskar. Sen åkte vi vidare till Koh Kradan, galet vackert!  Har ni vägarna förbi åk hit, finns även några mindre hotell här för de som vill bo på denna lilla ö.

IMG_3296
Vi stannade till och åt lunch på ett ställe längst stranden. God mat & fin utsikt.
Här kommer ett gäng bilder från dagen som gått….

IMG_3228
Vattnet är så varmt så det är knappt att det svalkar.

IMG_3265
IMG_3231 IMG_3236 IMG_3298 IMG_3342

Ikväll blir det middag här på hotellet och sedan tänkte vi ge oss ner till byn för att boka morgondagens utflykt.
Vi har inte  riktigt bestämt vart vi ska, men barnen vill snorkla och vi vill gärna stanna till på ännu en ö.

Nu ropar resten av familjen på mig, dags att gå och käka.

På återseende.

0
Prenumerera
Notis om

7 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
minna
8 år sedan

Hej! Längtar tillbaka när jag ser dina fina bilder. Vi har åkt till vårat älskade Thailand 7 år på raken men förra året sa skolan nej till all ledighet, men då åkte vi 1 månad direkt när sommarlovet började. I år satsar vi att ta en roadtrip i USA 1 mån juni juli. Men Thailand kommer alltid ligga mig varmast om hjärtat.

Marie
8 år sedan

Är så roligt att följa er resa för vi åker v 7 till nästan samma ställen. Koh lipe, koh bulone, koh mook och avsluta på koh lanta. Har du något tips på vad vi absolut inte ska missa och om det är något som absolut inte är värt att lägga tid på så får du gärna berätta. Fortsatt trevlig resa.

Rosa
8 år sedan

Vill bara skriva några rader och säga att du fotar så otroligt fina kort. Det ser så härligt ut överallt och inte alls sådär trångt o turistigt som jag tänker mig. Har själv aldrig varit i Tailand men blir onekligen väldigt sugen på en resa när jag ser allt fint. Du skulle kunna extraknäcka som rese-säljare 🙂 Ha en fortsatt skön semester o tack för all inspiration vad gäller resor, mat, bak o inredning. Kram

8 år sedan

[…] vidare när man vill vara på topp och taggad till tusen. Jag följer ju Jenny’s fantastiska blogg, och hon är sedan flera veckor tillbaka på en helt fantastik resa nere i Thailand tillsammans med […]

Ulli
8 år sedan

Du har säkert svarat på det flera ggr tidigare men jag hoppas du vill göra det igen 🙂 Vilken kamera använder du för att ta alla fantastiska bilder? Tack för att du resebloggar så man får ”följa med” 🙂

Sofia
8 år sedan

Hej!
Vi är jättesugna på att åka till Thailand, verkar vara så vackert! Jag skulle vilja höra om du skulle rekommendera att åka trots att vi har barn med jordnöt och soya protein allergi. Jag är så rädd att något skulle hända då vi har varit på resor till bla Cypern, Turkiet och Grekland och det här med allergi har inte alltid tagits på allvar.. Är maten baserad på jordnöts eller soya olja?

Tack på förhand!

8 år sedan

Wow,vilka fina bilder! Vi åker till Thailand i februari. Vi ska till Phiphi och sen har jag bokat tre nätter på koh ngai. Lite osäker på om jag valt rätt ö av koh ngai, koh mook eller koh kradan. Vad tycker du? Vi har tre tonåringar med oss och hade tänkt att stanna därnere fem nätter först men lite osäker på om det blir långtråkigt för tonåringarna? Förövrigt tycker jag att du ska strunta i alla bittra kommentarer om din resa och njuta till fullo av att kunna resa till detta vackra land! Fuck jantelagen…. ??

Nästa inlägg

Blomkåls- och jordärtskockssoppa

7
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x