Vidare mot Kooh Mook och Sivalai beach Resort

Godmorgon,

Ett litet tidsinställt inlägg medan vi är på resande fot. Idag lämnade vi vackra Koh Lipe för att åka vidare till Koh Mook. En ö vi bara varit förbi som hastigast, sist vi var i Thailand. Och då hittade vi ett vad vi tyckte var ett drömställe, nämligen Sivalai Resort. Och vad glada vi var att vi lyckades få tag i en bungalow där, trots högsäsongen precis vid stranden dessutom.

Bilden lånad av booking.com
koh Mook

För er som vill följa med av vår resa finns jag även på instagram @jennysmatblogg
där uppdaterar jag något flitigare med våra semesterbilder.

* * * * Inlägget kom inte riktigt iväg som det skulle, utan vi är framme nu. Stranden är magisk och resorten är väldigt trevlig. Och det bästa av allt internet fungerar ganska bra ( hihi ) Så vi hörs lite senare igen * * * * * * *

Allt gott! 

 

0
Prenumerera
Notis om

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
8 år sedan

ser underbart ut

Sofie
8 år sedan

Har varit i Thailand tre gånger varav två över jul och nyår. Har dock inte varit på de öar ni är nu men där ser så otroligt fint ut. Bokar ni boende efter hand eller har ni bokat allt hemifrån? Vi har inte riktigt vågat chansa när man åker vid ”peak season” men det kanske man ska göra. Man kan ju inte vara lika spontan när allt är förbokat

Nästa inlägg

Billa Beach Koh Lipe

2
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x