Takpoolen på Rawi Warin Resort & Spa

Hej där, 
En lugn och fin dag här på Koh Lanta, vi har solat, badat och ätit gott. Vi åkte in en sväng till Saladan idag och åt, och shoppade lite nya sommarklänningar. Annars har vi inte gjort mycket annat alls mer än att lata oss.

IMG_2780

Vi hittade takpoolen högst upp på hotellområdet, än så länge är vi ensamma här, det verkar inte vara någon annan som hittat hit än. Så vi bokar nog en av hotellets taxi hit imorgon igen, det är mycket uppförsbackar här så det åker små taxibilar/ golfbilar här emellan hela tiden.

IMG_2778

Utsikten härifrån är galet vacker, vi kommer passa på att kolla vyerna hela dagen imorgon.
Sen åker vi vidare den 29:e, barnen verkar också tycka att det är lagom med en 4-5 nätter på varje ställe.
Sen åker vi vidare till Railey Beach, superfint är det där. Tyvärr är internet jättekasst här på Koh Lanta, jag har försökt ladda upp detta inlägget i över 4 timmar nu ´….. Håller tummarna för att det kommer upp

IMG_2769 Fortsatt trevlig kväll till er där hemma!!
Hoppas vi inte tröttar ut er med alla semesterbilder 🙂

Kram

0
Prenumerera
Notis om

6 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
8 år sedan

ser underbart ut

8 år sedan

Gud så mysigt att vara ensamma! Sola topless nu, som satan!

Martina
8 år sedan

Hej,
Ser helt fantastiskt ut! Vi åker till Koh Lanta om mindre än en månad 🙂
Jag vet att du inte åker med så små barn, men vi har ett barn som är 8 månader och vi funderar på det här med barnmatsburkar… Har du sett om det finns i matbutikerna?!
Fortsätt njuta, ser helt fantastiskt ut!
/Martina

Lotta
8 år sedan

Hej Jenny?

Du verkar oxå som jag njuta av härliga lata sommar dagar här i underbara Thailand?Vi är på Koh Kradan och det är Paradiset??Lugnt och skönt☀️??I morrn blir det att åka till Koh Lipe?Ska ni dit oxå kanske?Varm Kram Lotta

8 år sedan

Hej Jenny!
Jag har aldrig varit ngt fan av thailand. Vet inte varför men i mitt huvud är det smutsigt, ohygeniskt, mycket kryp, dålig tillgång till bra toaletter. Men du visar ju bara motsatsen så jag kan ju inte låta bli och undra är det verkligen sä fint och bra som du beskriver det hela tiden? Är även skeptiskt till resa på måfå i thailand. Är det inte stressigt och dyrt. Bokar du allt hemma så är det ju liksom klart. Berätta gärna mer från en skeptisk dama ?

Lina
8 år sedan

Åååh där har jag också bott i två veckor ?? vill tillbaka

Nästa inlägg

Nyårsmeny

6
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x