Polkagrisrosor & juldofter

 Hej där ljuvliga lördag,

Vi startade dagen med en lång sovmorgon, & sen en storfrukost. En sådan där frukost med extra allt. Frallor, goda pålägg, yoghurt med musli, olika sorters juicer, kokta ägg, stekt bacon & så oboy till barnen. Mmmmums… Proppmätt fortfarande, kanske inte så lyckat för jag ska möta upp min fina vän Ullis och gå ut och luncha. Medan Melvin & hennes son Ricco hinner leka lite hemma, det var evigheter sedan vi sågs. Så Melvin har räknat ner minuterna här tills deras tåg kommer.

Köpte mig ett gäng med rosor igår, tyckte jag behövde en helgbukett.
IMG_0680
Visst ser de ut lite som polkagrisar. Ljuvlig färg.
IMG_0686

Och på tal om polkagrisar så köpte jag min ett par nya juldofter i doftljus. Samt även en goding att ge bort då vi ska iväg på middag senare ikväll. Winterglow doftar lite svagt & vinterfräscht och Spiced Orange doftade lite mer citrus.
Doftljus kan man inte få för mycket av 🙂

IMG_0647Nu ska jag & Melvin göra oss klar för att åka och hämta vid tåget.

Hörs senare. 

0
Prenumerera
Notis om

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Barbro
8 år sedan

Vilka underbara rosor.
Ha en mysig lördag tillsammans med med dina nära o kära.
Kram

8 år sedan

Det ser underbart ut, men jag älskar ljusen allra mest 😀

Nästa inlägg

Tips på Glöggmingel

2
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x