Miracle Serum

Hej där,

 Maybeauty hörde av sig för lite sedan om ett samarbete med deras nya produkter. Och eftersom jag tidigare varit väldigt nöjd med deras produkter så tackade jag självklart ja även denna gången. Nu har de tagit fram ett ”Miracle serum” för håret för att göra det extra mjukt, lent & skinande. I serumet finns Arganolja, Mandelolja, Olivolja och Linfröolja. Stort plus för att det doftade så gott & fräscht! Håret kändes precis som efter ett besök hos frisören, och doftade!

IMG_7681 (1)

Appliceras i handdukstorkat hår, och det räcker med ett pump eller två från flaskan.
Det är drygt och ska  bara appliceras i topparna.

IMG_7708 (1)

Jag gillade håroljan jättemycket, och det var verkligen toppen hur det återfuktade håret och även mina extensions. Ni som också har hårextensions vet hur viktigt där är att återfukta det.

IMG_7788

Frissigheten försvann och det lämnade att skinande resultat utan att kännas oljigt, och som jag tidigare nämnde doften var så fräsch. Nu kan jag erbjuda mina läsare ett grymt bra erbjudande.   Nu får alla mina läsare hela 30 % rabatt med rabattkoden ”Jennyhair ” eller klicka här  så kommer du få rabatten automatiskt.

IMG_8065

* * * * * * * I samarbete med Maybeauty * * * * * * * * * 

0
Prenumerera
Notis om

6 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Marie-Louise
8 år sedan

Hur länge varar erbjudandet?

jennysmatblogg
Reply to  Marie-Louise
8 år sedan

Hej Marie-Louise
Erbjudandet sträcker sig veckan ut 🙂

Anna
8 år sedan

Har använt produkten i en månad och är grymt nöjd, köpte precis en till tack för rabatten 🙂

Hannah
8 år sedan

Åhh jag älskar att prova nya hårprodukter ❤️denna ska köpas!
Kram

Tina
8 år sedan

Behöver verkligen ett mirakel för mitt torra hår! Tack för rabattkoden ? jag köpte två
PS. ÄLSKAR din blogg

Viola
8 år sedan

Grymt bra rabatt, jag köpte påfyllning av deras face mask också och även den fick jag rabatt på! Face masken är grymt bra, så har höga förväntningar på håroljan 🙂

Nästa inlägg

Dagens arbetsplats

6
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x