Fredag i stugan

 

Då var det officiellt helg igen.Klockan är snart åtta och  vi står och lagar middag och *kors i taket* så blir det inte tacos idag. Staketbygget går framåt, och jag ser redan fram emot nästa år då jag får börja måla det. Det ramade in altanen jättefint, han är duktig min man.

IMG_6543 (1)
Här på bild är de söta glasen på fot från Ikea. Blåa  stora fatet jag fyndade på secondhand är favoriten att servera sallad på. Tallrikarna med rosa blommor fanns kvar från förra ägarna. När vi köpte stugan så köpte vi med alla inventarier, men nu är det är inte mycket kvar från den tiden då vi rensat ut det mesta.

IMG_6545

Hoppas ni får en riktigt fin fredagskväll

0
Prenumerera
Notis om

3 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
8 år sedan

Såg mycket gott ut, friskt o gott 🙂

8 år sedan

Hej!
Gillar din blogg mycket och använder mig av den varje vecka när maten ska planeras! 🙂 Stor tumme upp för alla bra recept! 🙂
Trevlig kväll till dig med!

Anne
8 år sedan

Vilket vackert fat. Glasen gillar jag också. Du har god smak! Ha en fin kväll.

Nästa inlägg

Nytt & gammalt till stugan

3
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x