Hej på er.
Dagen susade snabbt förbi, fotoredigering, svarat på mail & diskuterat eventuella framtida samarbeten. Och nu är det redan tisdagskväll och här bakas det för fullt, med både kolor, choklad & lakrits. Inte alla i en och samma kaka, men ändå. Tror att det blir riktigt bra kakor de här
Provbakning pågår
![](https://i0.wp.com/www.jennysmatblogg.nu/app/uploads/sites/6/img_4083.jpg?resize=150%2C150&ssl=1)
Hej! Jag undrar om du kan komma med mer recept som inte är såå söta (även om jag förstått att du gillar baka med godis;)
Tack för en bra blogg!!
Min mamma har bakat kolakakor med kick och de brukar vara väldigt populära. Hon vann någon tävling i en tidning med det receptet, men du kanske redan har testat det? Annars är det ett tips!
Kram
Jag har bakat mina sega sirapssnitt med kick. Blir Supergott 🙂
Kicken är jätte god att göra pannacotta på!!!
5 dl grädde
1 kick
1 dl gelé socker
Gör så här:
Häll grädde och gelé socker i en kastrull och låt koka upp under omrörning. Dela kicken i mindre små bitar och häll ner dem i grädden. Rör om tills godisbitarna har smält. Häll upp i portionsskålar eller glas. Täcker över med plastfilm ( för att slippa hinnan över grädden ) ställ in i kyl eller frys, så att pannacottan stelnar. Servera med hallon.
Färgen blir väldigt skum: Betong grå!!!
// Anna