Tacofredag


Tjingeling,

Veckan har i vanlig ordning rusat förbi, och så vart det fredag igen och nu är helgen här återigen. Vi har precis lämnat över huset till husvakten, och är på väg mot sommarstugan. Vi har med oss kakel & klinker till renoveringen som snart ska påbörjas. Men så kyligt och blåsigt det är ute. Jag ser fram emot att tända en brasa när vi kommer fram, och ställa oss och laga tacos.

Och ni då, nå ska ni också äta den traditionella fredags tacos:en ikväll?

IMG_2798

Så här brukar min tacotallrik se ut med extra mycket av allt. Jag är den enda som äter avokado här hemma, det är ju bara sååå gott till tacos. Så inte mig emot,  desto mer till mig 🙂

0
Prenumerera
Notis om

1 Comment
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
8 år sedan

Åh avokado och fetaost är ju supergott till tacos! Guaccamole framförallt, oslagbart!

Nästa inlägg

Gelehallonpannacotta

1
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x