Gutenmorgen

Godmorgon,

Precis vinkat av barnen som åkt till skolan, så nu sitter jag här med dagens första kopp kaffe framför skärmen. Det är riktigt mörkt nu mera på mornarna, mysigt att tända upp lite ljus till frukosten. Idag har jag två nya middagsrecept jag ska prova fram, och sedan femtioelva recept jag ska renskriva. Även när det blir stressigt och hopar sig med arbete känner jag mig så lyckligt lottad att jag har världens roligaste jobb.

Söt bukett med vita rosor.
IMG_5690

Jag kikar in senare med nytt recept.

Hej så länge

0
Prenumerera
Notis om

1 Comment
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Sara
8 år sedan

Ja du är har verkligen drömjobbet! Fy vad avundsjuk jag är 🙂

Nästa inlägg

Inbakad pizza

1
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x