Första skoldagen

Hej,

Kom precis innanför dörren, har varit med Nomi en stund hennes första skoldag. Tänkt att lilleputten har börjat ettan idag, och har fått en egen skolbänk. Hon var stolt som bara den, och sedan väntar första dagen på fritids efter skoldagens slut. Stor dag med andra ord.

Nya skolväskan var packad med nya pennor, pennskrin, mapp & litet block.
IMG_4151
Nya träningskläder, inför gymnastiken. ( Hon valde självklart samma som äldre kusinen Nea har)
IMG_4158

Några klänningar och sedan en ny tunn jacka fick också följa med hem.IMG_4164

Något som hon vuxit ur över sommaren var gummistövlar, så det ska vi ge oss iväg att handla under veckan. Och även fylla på garderoberna för samtliga barn, med höstkläder ( fast där vill de vara med och välja själva) Jacob har sin första skoldag idag 1:an på gymnasiet, Thelma börjar åttan & Melvin 4:an. Det känns ju lite som om det var igår vi följde med Jacob på hans första skoldag, tiden går undan verkligen.

Nähe nu ska jag damma av kastrullerna här hemma och laga mat.

Ha det så fint.

0
Prenumerera
Notis om

1 Comment
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Ida
8 år sedan

Var har du köpt den snygga väskan och klänningarna? Superfinal!

Nästa inlägg

Veckomatsedel

1
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x