Sista kvällen i Grekland

Hej där,

Kikar in från flygplatsen med våra sista bilder från Grekland, detta är från gårdagens middag. Barnens favorit restaurang, där vi matar en söt med tyvärr hemlös kattfamilj med maten som blir över efter middagen.

IMG_4032 (2)

Vackraste utsikten, och maten är fantastiskt god här.
Tavernan ligger precis vid havet, ett par hundra meter från vårt lilla hotell.

IMG_4033

En liten pepparkaka efter en en vecka i Grekland, vi åker gärna tillbaka hit. Och då vill vi gärna besöka en annan ö. Vilka är era favoritöar?
IMG_4037

Detta var sista bilderna från vår resa, imorgon väntar nya recept på bloggen!

IMG_4045

Vi ses då.

0
Prenumerera
Notis om

10 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
8 år sedan

Nu vet jag inte vilken ö ni var till, min favoritö är Rhodos, hittills. Jag har varit där 5 gånger, men så har vi bott på samma hotell 2 år och varit vid samma restaurang 3 år, ska ni dit är det bara att höra av er om ni vill ha tips. Jag vill till Zakynthos och Skiathos

Mvh Ann-Marie

Marianne Bergström
8 år sedan

Hej,
Visste inte riktigt var jag skulle skriva så jag skickar min lilla synpunkt. Jag älskar din blogg och den har hjälpt mig med många recept funderingar. Men jag saknar sökfunktionen som du hade tidigare 🙂
/Marianne

jennysmatblogg
Reply to  Marianne Bergström
8 år sedan

Den finns, om du klickar på de tre strecken uppe till höger på sidan så kommer du till kategorierna. Eller trycker du på förstoringsglaset till höger högst upp och skriver i sökordet 🙂

Marianne Bergström
Reply to  jennysmatblogg
8 år sedan

Tack så mycket. Jag har nog varit blind 🙂
/Marianne

Helle
8 år sedan

Kefalonia, Lefkas, Zakyntos, i den ordningen. Har varit på Rhodos ett par gånger, men tycker att det är så hårt tryck på turisterna i ex. Rhodos stad så det kändes som Turkiet. Stränderna har också varit bättre på de öarna jag vill rekommendera.

Ylva Färstedt
8 år sedan

Har ö-luffat en massa gånger både med och utan barn. Då kommer man åt dom riktiga pärlorna , Koufonissi, Naxos, Sifnos och Kefalonia och är mina favoriter, tack för en toppenblogg?

8 år sedan

Korfu och Zakynthos är våra favoriter. Kefalonia är också fint. Vår nästa resa blir nog Parga på fastlandet. Sen får man ändå säga att alla öarna har något visst. maten skiljer sig och även bemötandet från befolkningen. På Rodhos fick vi vänta i det oänliga på maten men däremot på Kreta kom den in rykande varm på bara en kvart. maten på Kos är jättegod, men Zakynthos var outstandig vad gällde maten i alla fall i vår smak.

8 år sedan

Förutom öarna i Grekland vill jag rekommendera Parga starkt. Där är verkligen nåt speciellt med de smala trånga gränderna, den goda maten, det ”lilla mysiga” brukar inte vilja återvända till samma ställe utan förnya oss men Parga MÅSTE vi bara återvända till en dag:)). Vet ju att du gillar Thailand Jenny, men Rekommendera Kap Verde & -Dubai oxå. I Dubai var det fantastiskt fint, så rent o snyggt, fina bad, trevligt folk, åkte en båttur i Marinan, där fick jag gåshud så vackert o fint dör var som ett sagoland.har ni varit där kanske? Trevlig lördag kväll!! 🙂

L
8 år sedan

Åh vi kom nyss hem efter en vecka på Skiathos och det kan jag verkligen rekommendera!! Har varit flera turer till Grekland tidigare både till Kreta och Rhodos men kan absolut inte mäta sig med Skiathos. Liten ö med 60 vackra stränder (hann såklart inte se alla hehe) och Skiathos stad var hur mysig som helst med massa små mysiga gränder med kullersten och små restauranger överallt. Kändes verkligen som det mer ”riktiga” Grekland och även om ön lever av turister på sommaren så var det inte packat med solstolar fulla stränderna. God mat även om det ibland var lite överpriser men det var mest på restaurangerna kring hamnen där det var fantastisk utsikt så det vägde väl upp lite. Absolut den bästa solresan jag varit på i Europa hittills! Så kan man åka båt på 45 min över till grannön Skopelos där Mamma Mia spelades in men bor hellre på Skiathos då Skopelos verkade lite för lugnt. Som sagt, kan varmt rekommendera 🙂

8 år sedan

Skiathos, rena drömön! Kan lova att du inte blir besviken om du åker dit.
Ska till Kefalonia om en månad, får se om det mäter sig med Skiathos!

Nästa inlägg

Veckomatsedel

10
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x