Grekland här är jag

 

Hej och godmorgon alla ni,

Vi har det så bra i grekland! Så himla fint och alla är så vänliga & hjälpsamma.

IMG_3641
Utsikten är fantastisk, turkost vatten och blå himmel.
IMG_3646

Poolen är inte den största vi sett, men räcker för oss. Dock blev vi informerade senare om att det stod på Vings hemsida att det var ett barnfritt hotell?! Detta såg inte vi förän dagen innan ditresa, men det har inte varit några problem.

IMG_3649

Så hur är hotellet : Jo ett litet gulligt hotell, inget fem stjärningt , fast fräscht.
Jag skulle lätt komma tillbaka, råd till er som vill åka hit, boka en bil så att ni får komma ut och upptäcka ön.

IMG_3652

Och alla gulliga restautanger som finns här i Plomari
Dessa vill man inte missa, följ mig gärna på insta @jennysmatblogg

0
Prenumerera
Notis om

7 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Lina
8 år sedan

Ser underbart ut 🙂 om det är ett barnfritt hotell så ska ni inte kunnat boka det eftersom man skriver in årtal på barnen när de är födda Vid bokning . Då ska ju inte bokningen kunnat gå igenom , eller hur ? Ving som ska ha det ansvaret !! Sunprime (ving) hotell har åldergräns 16 år , går inte boka yngre än 16 år på , då stoppas bokningen , nämligen försökt 😉 njut av semestern !

8 år sedan

Så fint hotell, riktigt mysigt ser det ut på dina bilder!
Vad konstigt att de missat informera om det dör med barnfritt… Tur det inte blev några problem.
Njut av er semester!
Kram

Cath
8 år sedan

Oj då, tycker som de övriga att det var konstigt att bokningen gick igenom. Som trist medelålders med småbarnsåren bakom mig, hade jag inte blivit så lycklig att hitta barn på hotellet om jag hade valt barnfritt. Men det var ju tur att det inte blev några problem. Och nej jag hatar inte barn men tycker att det är skönt utan 🙂

jennysmatblogg
Reply to  Cath
8 år sedan

Jag förstår precis vad du menar 🙂 Hade ingen aning, men det står inte barnfritt utan ett hotell för Vuxna. Detta såg inte vi när vi bokade, och inga meddelanden kom upp. Men nu får de stå ut med oss här på hotellet 😀

Caroline
8 år sedan

Hej, härligt det ser ut?. Vi åker till Grekland, Kreta, om en månad, funderar mest på om man bara ska ha kontanter, eller tar de flesta kort nu? Kram

jennysmatblogg
Reply to  Caroline
8 år sedan

kontanter 🙂

Helena Larsdotter Jonsso
8 år sedan

Hej… Vi va där nere, fast i Agios Isodoros, ni åkte förbi där när ni åkte från flygplatsen, ligger 3 km från Plomari…

Men ett hett tips…. Käka grekisk buffe på en resturang som ligger i Plomari, fast påväg mot Agios Isodoros, står ”Somewhere else its raining” på resturangen.. Ligger precis vid vägen 🙂 vi fick in 14 rätter + efterrätter! Underbart!!
Sen finns de en liten pub/krog som heter La Piazza… Också i Plomari, längs ”gåvägen” vid hamnen… Hälsa Dimitris från han Svenska Karlsson Familj och beställ en Hamburgare special ala Karlsson(mitt sällskap beställde den varje kväll för de tyckte den va så god! ), och hans toast med skinka ost och majonäs… Hans mojito är guld värda!!!

Lite tips 🙂

Nästa inlägg

Nya färger

7
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x