Underbara lavendel

 

God morgon,
Hoppas ni fått bästa starten på dagen denna tisdag.  Själv har jag tassat upp, bryggt kaffe och satt mig framför datorn i lugn och ro. Från min arbetsplats ser jag den nyklippta häcken. Jonathan klippte nämligen häckarna & trimmade trädgården nästan hela dagen igår. Det tar sin lilla tid, men det blev jättefint.  Eftersom hela sommaren mer eller mindre regnat bort har vi skjutit fram trädgården i väntan på bättre väder. Men det verkar ju inte komma hit.

Några som verkar trivas mycket bra i detta väder är mina lavendelbuskar i trädgården. De växer som ogräs,och inte mig emot.
IMG_3176
Min lavendel på framsidan har vuxit sig mer en dubbel så stor sen förra året och är så där härligt mörklila,
och doftar helt fantastiskt.
IMG_3171 (1)

Hepp dags att ta itu med dagens måsten!

Vi hörs senare

0
Prenumerera
Notis om

4 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Lotte
8 år sedan

Det luktar ju sååå gott med lavendel! Jag satte lite frö i våras men det händer inte för mycket… Vet inte om jag kaske ska sätta ut de istället, vill ju med ha fina buskar i trädgården 🙂

8 år sedan

Doft av lavendel är helt oslagbart.
tack för påminnelsen, dags att inhandla lavendel pronto!

Inredningshjälpen/Anette

8 år sedan
Karina
8 år sedan

Bra att ha till mycket, tex till lavendel skorpor , goda som tusan ?

Nästa inlägg

Baka med nutella

4
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x