Skum

Jag brukar inte köpa ätbara saker på Ikea, utan det brukar mest bli det vanliga som handdukar & lite värmeljus och även kanske lite servetter, Men igår hittade jag förutom knäckebrödet dessa godiset.

Hallon & Lakritsskallar & surskallar i skum. IMG_2652Så nu är lördagsgodiset räddat 🙂 Jag brukar köpa dessa i lösvikt, men denna storleken på skallarna är mer lagom.
Nu ropar Thelma på mig från hallen, dags att pysa iväg på bio.

Trevlig kväll

0
Prenumerera
Notis om

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Lotta
8 år sedan

Jag var på Ikea häromdagen och såg dessa med, men köpte inte. Så jäkla dumt, ångrar mig nu. Köpte nån chokladcreme med krokant, utan nötter, som jag tänkte använda till något av dina delikata recept. Istället för Nutella då. Men jag köper ibland faktiskt, som nu sist även skorpor och kallrökt skinka (10:-) Deras rabarbersaft/dricka ska vara god har jag hört. Får nog testa knäckebröden nästa gång jag kommer dit, älskar knäckebröd!

8 år sedan

De där godisarna är även mina favoriter, speciellt de sura och salta.

Ha en fin fredagskväll!

Inredningshjälpen/Anette

Nästa inlägg

Grillat var det här

2
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x