Skriva ut recept

Godmorgon raringar,

Hoppas ni har sovit gott. Själv ställde klockan på sju idag för att tassa upp och jobba några timmar innan barnen vaknar. Nu lär de å andra sidan sova rätt länge, för de har haft kompisar sovandes här sedan igår. Melvin har sin vän August hos sig & de tittade på film till sent sent i gårkväll/ natt. Thelma har Johanna hos sig ( min lillasyster ) och de var vakna ännu längre. Det  är lite roligt när de ska presentera varandra när de träffar nya vänner :  Liksom ”det är min moster” eller detta är ”min systerdotter, haha. Så jättekul att de funnit varandra men inte så konstigt kanske eftersom de är lika gamla. En kopp kaffe och besvara era frågor, många har undrat hur man skriver ut recepten.

Så här gör man: 
Klicka på rubriken/ receptet du vill skriva ut.
Tryck på print under inlägget, så skrivs just detta receptet ut.
Har du inte valt ett specifikt recept så skrivs hela sidan ut.

IMG_3472-0011

En bild från förra sommaren på världens godaste jordgubbskräm.
Om några veckor ska jag bunkra jordgubbar och koka både kräm, saft & jordgubbssirap.

0
Prenumerera
Notis om

6 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Lotte
9 år sedan

Grattis till din nya sida 🙂 Jättefin!

Elin
9 år sedan

Skulle uppskatta om du kunde göra bilderna mindre, det är svårt att ”se” dem i nuläget, man får ögna över hela skärmen när de är så stora. Samma gäller texten, som är väldigt bred. Gör gärna sidan lite mer användarvänlig.
Tack på förhand.

9 år sedan

Jättefin ny sida du har. Jag kan inte lägga till din blogg i min lista, därav kommer inte dina inlägg upp automatiskt vilket gör att jag missar, eftersom jag måste söka via google. Förra bloggen du hade kom inläggen upp automatiskt.
Ha det gott

jennysmatblogg
Reply to  Sabelhagens olivlund -Maria
9 år sedan

De kollar på det just nu 🙂

Camilla
9 år sedan

När man skriver ut recept så blir det en väldans massa sidor, dels tar bilderna mycket plats, dels får man med alla kommentarer. Kunde ni fixa det med vore det toppen! I övrigt en väldigt inspirerande blogg och dina recept används flitigt.

Anna
9 år sedan

Förut kunde man maila dina recept, till sig själv till exempel – enkelt och bra. Går inte det nu från den nya sidan? Mkt fint förresten!

Nästa inlägg

Godaste kladdkakan

6
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x