Färdkost

Idag flyger vi inte speciellt långt och nu börjar barnen bli rätt så stora, men när vi var mindre brukade vi köpa med oss godis & mutor till flygplanet. ”Mutor” som små presenter som kunde innehålla böcker, lite pussel, lego eller något godis. På så vis går resan fortare & barnen har mindre tråkigt de där 12 – 14 timmarna man flyger. Men som sagt nu  flyger vi knappt 1 1/2 timme tror jag så det är verkligen en minisemester. Och om planet kommer iväg som det ska har vi redan landat på tysk mark nu.

Och lite godis i resväskan måste man ju ha när man ska på semester.
IMG_0235

IMG_0240I min påse köpte jag bara choklad, Jonathan är inte mycket för godis alls han.
Så min choklad får jag ha för mig själv, haha.

0
Prenumerera
Notis om

1 Comment
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
8 år sedan

När jag var liten och skulle åka till min farmor och farfar i Norrköping (en resa på lite mer än 2 timmar bara ) så hade vi ALLTID ahlgrens bilar som färdkost. Nu när jag är vuxen så är det fortfarande Ahlgrens bilar som jag vill ha som bilgodis =)

http://www.diningandcooking.blogg.se

Nästa inlägg

Mot Dusseldorf

1
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x