Bröllop på schemat

Godmorgon lördag

Idag står det bröllop på schemat, det är min äldsta vän Susanne ska äntligen gifta sig med sin Ben. Ni som följer mig på instagram såg att jag letat klänning nu i veckan. Och med er hjälp så bestämde jag mig till sist för denna blommiga, med en vit kofta till.

Det regnar/duggar lite just nu, men vi hoppas på uppehåll och sol snart 🙂

IMG_9701

Jag tyckte om koftan lite extra för knapparna i ryggen, söt detalj.

IMG_9703

Hepp hepp dags att göra mig klar. Och håll utkik i eftermiddag, då kommer en riktigt god kladdkaka hamna på bloggen.

På återseende

0
Prenumerera
Notis om

7 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Hanna
9 år sedan

Vart har du hittat klänningen? Den är superfin

9 år sedan

Superfint och sommarfräscht!
Får jag fråga vart du hittat koftan, så fin.
Ha det nu så trevligt på bröllopet 🙂

Carola
9 år sedan

Min dotter har köpt likadan klänning, vilket sammanträffande!!

Eva
9 år sedan

Jag undrar också var den ursöta koftan är köpt?

Jenny Warsen
Reply to  Eva
9 år sedan

Vero moda 🙂 Både klänning och kofta

Camilla
9 år sedan

Såg detta idag på vera moda

Malin B
9 år sedan

Åh så fina kläder, hoppas vi får se en bild när du har dem på dig! 🙂 Härligt för dig att använda sommarkläder du som har lite färg……..själv är man ju vit som ett lakan och då blir det inte så snyggt. Hoppas solen snart kan komma till Sverige också!!!

Nästa inlägg

Grillade hamburgare

7
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x