Rosa bukett & snygga doftljus

Godmorgon, 

Här har jag precis vinkat av alla barnen till skolan, alla utom äldsta sonen som hade sovmorgon en extra timma. Jonathan lämnar dem på morgonen och jag hämtar 🙂 Just nu kikar jag lite på nyhetsmorgon i bakgrunden och ska gå igenom alla mail och försöka besvara dem. Och till er som mailat men inte fått svar, så ber jag om ursäkt men jag får närmare 150 – 200 mail om dagen. Och hinner tyvärr inte med att svara på alla, fast jag försöker…..

Bästa maken kom hem med blommor häromdagen, bara så där. Ingen årsdag & ingen bröllopsdag, jag gillar överraskningar ♡
IMG_9116

Rosa-vit bukett b.la med liljor rosor.

IMG_9115

Själv fyndade jag snygga doftljus till hemmet, både i grått och denna härligt turkosa. Bunkrade dessutom med de turkosa då jag vill ha dem tills efter badrumsrenoveringen i stugan, kommer bli så snygga där. Jo , jag köpte dem mest för snygga förpackningen, men de doftade gott och länge också. Så dagens tips : finns på Netto.

IMG_9124
På återseende.

Kram

0
Prenumerera
Notis om

3 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
9 år sedan

Vad härligt med spontanblombukett, man blir så glad när man får något när man absolut inte förväntar sig det. Köpte en klocka till min man för några veckor sen bara för att han är världens bästa och snällaste make =)

http://www.diningandcooking.blogg.se

9 år sedan

Läcker färg på ljuset.

Madeleine

M
9 år sedan

Spontanbuketterna är lätt de bästa 🙂

Nästa inlägg

Ajvargratäng med falukorv

3
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x